Kurv
Kurv

Cafeborde

Et cafébord er ideelt til små udendørsområder som altaner eller terrasser. Hos ILVA finder du et udvalg af caféborde i forskellige farver og materialer, herunder træ, metal og fibercement, der alle er slidstærke. Skab en hyggelig atmosfære med et cafébord ved at tilføje pyntepuder, planter og udendørslamper, og overvej et rundt cafébord for at spare plads.

Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Fordele ved et cafébord

Et cafebord er perfekt til altaner eller mindre terrasser, hvor der ikke er plads til store havemøbler. Selvom et cafebord ikke fylder alverden, så er der alligevel plads til et par gæster rundt om bordet. Her kan I nyde lidt koldt at drikke i solen og have nogle hyggelige stunder. Det er oplagt at bruge cafebordet udendørs, men du kan også sagtens bruge dit cafebord indendørs. Et lille cafebord er nemt at rykke rundt med, så du kan flytte det ind i hjemmet eller ud på altanen - alt efter behov. Et lille cafebord i 70x70 cm er nemt at få plads til de fleste steder f.eks. i haven, i garagen eller på din svalegang.

Skab en hyggekrog med et cafébord

Med et cafebord kan du skabe en rigtig hyggelig stemning i dit uderum. Herunder kan du få nogle tips til hvordan du kan skabe en hyggekrog med et cafebord.

• Pynt med plaider og pyntepuder i friske farver

• Tilføj cafestole og køb nogle behagelige hynder dertil

• Plant blomster eller krydderurter i krukker og urtepotter

• Tilfør lidt idyllisk og romantisk stemning med et fransk cafebord

• Få en hyggelig belysning med udendørslamper eller lyskæder

• Tilfør et varmt udtryk ved at vælge et cafebord i træ f.eks. teak

• Vælg et rundt cafebord for at skabe en naturlig fornemmelse af samvær

• Elsker du en middelhavsstemning eller ønsker du blot at skabe lidt mere blikfang på din altan eller terrasse, så gå efter et cafebord i mosaik

• Skab en minibar med et højt cafebord og nogle barstole. Det vil helt sikkert indbyde til drinks og hygge med venner og familie. Fordelen ved et højt cafebord er, at dine gæster kan stå oppe ved bordet. Du behøver altså ikke nødvendigvis at tilkøbe stole

Forskellige varianter af cafeborde

Hos ILVA kan du finde cafeborde i forskellige farver, materialer og former. Du kan både finde et sort og et hvidt cafebord. Her anbefaler vi, at du vælger et cafebord i den farve, som passer til dine øvrige havemøbler. Du kan også med fordel vælge et cafebord i træ, marmor eller metal, da disse materialer er meget slidstærke og kan holde i mange år frem. Et cafebord i træ kræver dog lidt vedligeholdelse. Du kan købe plejemidler hos ILVA, så du kan holde dit cafebord i træ pænt og rent.

Du skal også tage stilling til om, du ønsker et rundt eller et firkantet cafebord. Et firkantet cafebord kan ofte virke som det sikre og mest praktiske valg, men et rundt cafebord er faktisk ofte mere praktisk, da bordet optager mindre gulvplads.

Tip: Ønsker du matchende stole til dit cafebord? Så kan du overveje at købe et cafesæt. Med et cafesæt er du sikker på, at bordet og stolene passer til hinanden. Der også ofte penge at spare, når du køber et cafesæt fremfor, hvis du køber et bord og stole separat.
Vil du have mere inspiration og vejledning? Se vores omfattende havekatalog, som guider dig igennem vores sortiment.