Kurv
Kurv

Cannes Havestol

Havestol med sæde støbt i sort genbrugsplast og ben i holdbart FSC®-certificeret eukalyptus, der kommer fra bæredygtige skove. Stolen har et lille hul i sæder, der sikrer, at regnvand ikke samler sig.
Pr. stk 999,-
2 for 1.598,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Cannes

Havestol i plast med flot design

Cannes havestolen fungerer som en dejlig siddeplads på enhver terrasse. Her får du et rent og stringent design, der er nemt at få til at passe ind i din indretning af haven og terrassen.

Stilren og alsidig havestol

Den enkle og lette Cannes havestol i plast passer ind på enhver terrasse. Uanset hvordan dit uderum er indrettet, kan du bruge Cannes havestolen som den perfekte siddeplads, når du skal nyde dejligt selskab og afslapning i solen. Det enkle design gør, at du nemt kan bruge den sammen med de fleste forskellige haveborde om du er til træ, fibercement eller måske plast.

Cannes havestolen består af plastik og FSC-mærket eukalyptustræ. Træet er en hårdfør træsort, der har en særligt god holdbarhed også i omskifteligt vejr.
Desuden er Cannes havestolen tilgængelig i flere forskellige farver, så du kan vælge det udtryk, der passer dig.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Havestole
 • Højde
  80 cm
 • Længde
  54 cm
 • Vægt
  5 kg
 • Bredde/Dybde
  55 cm
 • Maxbelastning
  Maxbelastning 110 kg
 • Hynde
  Ekskl. hynde
 • Ben
  Ben i FSC® eucalyptus
 • Materiale
  Skal i sort DuraOcean plast
 • Varenummer
  1051540

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...