Liggestole

Viser 10 af 10
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 10 af 10

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Liggestole og solvogne til ren afslapning

Hos ILVA finder du et stort og bredt sortiment af liggestole til konkurrencedygtige priser. Vores designs er inspireret af de nordiske traditioner inden for boligindretning, og der er med andre ord en elegant og enkel designlinje i vores sortiment. De rene linjer og afdæmpede farver gør, at liggestolene uden problemer kan sættes sammen med terrassens eller havens øvrige møbler.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores møbler, for udendørsmøbler slides af vejret, og har du ikke mulighed for at sætte dem ind i et haveskur eller under en overdækket terrasse, skal de kunne holde til regn og blæst. Vores liggestole er derfor fremstillet af slidstærke materialer, der kan tåle at blive brugt i hverdagen og kan tåle det danske sommervejr.

Det stilrene design kan holdes som det er, eller det kan piftes op med personligt havetilbehør. Det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen. Der følger hynder med en del af liggestolene – læs produktbeskrivelserne (ved at klikke på billederne herover) for yderligere info. Ønsker du at supplere med andre hynder, kan du tage et kig på vores udvalg af hynder.

Vælg den bedste solvogn til dine behov

Der findes næppe noget bedre end at nyde den danske sommersol i en komfortabel liggestol. Du kan nemt tilbringe timer i den, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Derfor er det vigtigt, at ergonomi såvel som design passer til dine behov. Alle stolene er fremstillet i materialer, der kan tåle vind og vejr og er nemme at rengøre.

Den klassiske solstol i plast fås i både sort og hvid. Vil du gå skridtet videre, er vores liggestole fra Click et spændende og farverigt alternativ. De smalle plastiklameller giver en forbløffende god komfort, da de former sig efter kroppen. Det er næsten som at ligge i en blød seng. Click-liggestolene fås i utallige farver, så du har mulighed for at sætte dit individuelle præg på indretningen. Vi har også en gyngestolsudgave, hvis du ønsker et sjovt alternativ.

Kniber det med pladsen, kan vi anbefale at vælge en af vores små sammenklappelige liggestole. Den kan foldes sammen efter brug, så den optager minimalt med plads på altanen eller terrassen. Der er altså uendelige muligheder for at finde liggestole, der falder i din smag og passer til dit behov.

Køb dine nye liggestol på tilbud hos ILVA

Vores tilbudsavis udkommer hver uge, og hvis du er heldig, kan du finde et godt tilbud på netop den solstol eller solvogn, du drømmer om. Se en oversigt over liggestole på tilbud. Mangler du mere end blot stole, har vi hos ILVA et stort udvalg andre havemøbler. Se eksempelvis vores udvalg af haveborde, eller gå på opdagelse i vores udvalg af plaider til de kølige sommeraftener.

Når du handler hos ILVA får du prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – hvad enten du handler online eller i dit lokale varehus. Vi mener nemlig, at god service og gode kunderelationer er en selvfølge.