Kurv
Kurv

SOLSENGE & LIGGESTOLE

Find din perfekte liggestol eller solvogn hos ILVA med vores brede udvalg af sommer-flydere. Vores designs, inspireret af nordiske traditioner, tilbyder enkle og elegante møbler, der nemt kan matches med resten af din havemøbelkollektion. Uanset om du foretrækker en klassisk solstol eller en mere moderne solseng, finder du den ideelle løsning til din have.

Produkter: 12
Produkter:12
Vælg visning:
Viser 12 af 12

Liggestole og solsenge til ren afslapning

Hos ILVA finder du et stort og bredt sortiment af liggestole og solsenge til konkurrencedygtige priser. Vores designs er inspireret af de nordiske traditioner inden for boligindretning, og der er med andre ord en elegant og enkel designlinje i vores sortiment. De rene linjer og afdæmpede farver gør, at solsengene og liggestolene uden problemer kan sættes sammen med terrassens eller havens øvrige møbler.

Det stilrene design kan holdes som det er, eller det kan piftes op med personligt havetilbehør. Det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen. Der følger hynder med en del af solsengene og liggestolene, og ellers er det en god idé at anbringe et tæppe eller lignende i stolen, så du får en bedre siddekomfort. Ønsker du at supplere med andre hynder, kan du tage et kig på vores udvalg af hynder.

Solvogn eller liggestol? Hvad er forskellen?

De forskellige betegnelser liggestol, solstol og solseng bruges ofte i flæng omkring møbler, der er beregnet til at tage sig en afslappende stund i haven. Og i virkeligheden kan møblerne da også langt henad vejen præcist det samme, nemlig danne den perfekte ramme for en rolig stund i solen. Det er udformningen af møblet, der afgør, hvilken betegnelse vi hos ILVA vælger til vores liggestole og solsenge.

En liggestol eller en solstol ligner typisk en stol i udformningen - ganske vist en meget komfortabel udgave af en stol, som kan indstilles i ryggen, og hvor der er mulighed for at lægge fødderne op. Til forskel fra en solseng, har du dog stadig fornemmelsen af, at du sætter dig i en solstol, hvorimod man lægger sig i en solseng eller på en solvogn. Hos ILVA finder du udover traditionelle liggestole også havegyngestole, som i høj grad indbyder til en hyggestund på terrassen.

En solvogn adskiller sig fra en solseng ved, at den er udstyret med mindst to hjul, der gør det en anelse lettere at flytte rundt på den. En solseng ligner ofte en divan eller daybed og er i højere grad beregnet til at stå et fast sted i haven eller på terrassen. Men uanset om du vælge en solvogne eller en solseng, så kan du være helt sikker på, at den giver optimale vilkår for at nyde en sommereftermiddag udendørs. Du kan til hver en tid få endnu mere inspiration i vores nyeste havekatalog, som rummer alt det, du bør vide om din kommende solseng. 

Vælg den rigtige solstol eller -vogn til dine behov

Der findes næppe noget bedre end at nyde den danske sommersol i en komfortabel liggestol i haven. Du kan nemt tilbringe timer i den, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Derfor er det vigtigt, at ergonomi såvel som design passer til dine behov. Hvis du holder af at sidde og læse udendørs, er det bedst at vælge en solstol, hvor du får den bedste støtte til ryggen og kan indstille stolen efter dine behov. Er du på udkig efter et udendørs møbel, hvor du kan få en lille lur, er det oplagt at vælge en solseng eller en solvogn, hvor du ikke kommer til at sidde og sove i en akavet stilling, så du vågner op med ondt i nakken.

Hos ILVA lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores udendørsmøbler, fordi vi ved, at de slides af det omskiftelige danske vejr. Har du ikke mulighed for at sætte din solvogn eller liggestol ind i et haveskur eller under en overdækket terrasse, er det vigtigt, at du vælger materialer, der kan holde til at stå ude i både regn og blæst. Vælg eksempelvis en liggestol i plast, der kun kræver rengøring ved behov. Det kunne eksempelvis være solstolene fra serien Click, der er fremstillet med ryglæn og sæde med bløde plastlameller, der former sig efter kroppen og derfor er rigtig behagelige at sidde i. Derudover findes de i flere forskellige modeller og i mange forskellige farver. Hvis du har mod på at kaste dig ud i en anelse møbelpleje, kan du ogå finde liggestole i træ hos ILVA. Vores solstole og solsenge er udført i hårdføre træsorter som eucalyptus og bambus, der tåler den danske sommer rigtig godt. 

Der er stor forskel på, hvor meget de enkelte liggestole og solsenge fylder. Men kniber det med pladsen, kan vi anbefale at vælge en af vores små sammenklappelige liggestole. Den kan foldes sammen efter brug, så den optager minimalt med plads på altanen eller terrassen. Der er altså uendelige muligheder for at finde liggestole, der falder i din smag og passer til dit behov.

Køb din nye liggestol på tilbud hos ILVA

Vi tør ikke love, at vi altid har et godt tilbud på en solseng eller liggestol. Men hos ILVA elsker vi at forkæle vores kunder med gode tilbud på gode møbler. Så hvis du er på udkig efter nye møbler til haven, kan det godt betale sig at følge lidt med her på siden. På den måde kan du slå til, når din favorit liggestol eller solvogn er på tilbud.

Mangler du mere end blot stole, har vi hos ILVA et stort udvalg andre havemøbler. Se eksempelvis vores udvalg af haveborde og havestole, eller gå på opdagelse i vores udvalg af plaider til de kølige sommeraftener.

Når du handler hos ILVA får du prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – hvad enten du handler online eller i dit lokale varehus. Vi mener nemlig, at god service og gode kunderelationer er en selvfølge.