Kurv
Kurv

Loungemøbler

Forny dit uderum med vores forskellige loungemøbler til terrassen, udestuen eller sommerhuset. Vælg blandt et bredt udvalg af stilfulde møbler i forskellige farver og materialer, herunder holdbare valg som KORIUS i quick dry foam eller HORIZON i aluminiumsstel, der kræver minimal vedligeholdelse.

Produkter: 201
Produkter:201
Vælg visning:
Viser 21 af 201

Lounge havemøbler  plads til hygge og afslapning

Trænger terrassen, udestuen eller sommerhuset til at blive piftet op til sommerens lange og lyse dage, så er vores loungemøbler det perfekte valg. Vi har et bredt udvalg i mange forskellige farver, størrelser og materialer, så du kan finde de møbler, der passer nøjagtigt til dine behov. 

Vores sortiment rummer alt fra store hjørnesofaer til lænestole, fodskamler og små borde. Vi har eksempelvis gyngestole med tilhørende bord, stilrene bænke til to personer og store sofagrupper med plads til hele familien. Vores havesofaer kan fås både som almindelige sofaer og som hjørnesofaer, så du har mulighed for at skabe et aflukket loungeområde enten i udestuen eller i sommerhuset. Vi har desuden flere serier af små stole og borde, der passer perfekt ind på den lille altan eller i en lille hyggekrog i hjørnet af haven. Derudover finder du et udvalg af loungehavesæt, der består af et loungebord kombineret med loungestole eller en loungesofa.

Loungemøblerne kan naturligvis også anvendes indendørs. Særligt når sommerhuset skal møbleres, vælger mange at investere i loungemøbler frem for almindelige stuemøbler, da det lette design gør, at møblerne giver mere plads og luft i sommerhuset. Samtidig er udendørsmøbler generelt bedre gearet til at kunne tåle et fugtigt og køligt klima end almindelige stuemøbler.

Skab den perfekte krog til sommerens fester

Er der noget skønnere end en god havefest med gode venner og familie om sommeren? Med loungemøbler udendørs kan du holde en sjov sommerfest under åben himmel. Det er de perfekte rammer til festen, da der er mulighed for, at mange mennesker kan sidde samlet over et køligt glas vin.

Loungemøbler i din have sætter i sig selv en festlig stemning takket være muligheden for at sidde komfortabelt i venners lag. Her er plads til at nyde hinanden i ro og mag.

Med et loungebord og en loungesofa i din have får du indrettet det perfekte uderum til hele familien. Der er ikke bare plads til festlige sammenkomster, der er også plads til hygge og afslapning i det daglige. Du sidder nemlig præcis lige så godt i et sæt loungemøbler med bord, sofa og evt. en loungestol til udendørsbrug, som det er tilfældet med dit sofaarrangement inde i stuen. Derfor er der rig mulighed for at nyde sommeren udendørs med komforten i top. Nyd en god bog, hør musik eller drik en kop kaffe, mens du slænger dig i de behagelige lounge havemøbler.

Loungehavemøbler passer også ind hos dig

Der er næsten frit valg på alle hylder, når det kommer til din helt egen have lounge. Er du udkig på billige loungemøbler? Drømmer du om en lounge sofa udendørs? Og skal dine lounge havemøbler være i polyrattan? Det behøver ikke koste en formue at få det hyggelige loungehjørne i haven. Du kan sagtens få et loungebord eller en loungestol til en billig pris her hos os.

Havemøbler til lounge i haven skal vælges ud fra, hvad du vil bruge den til. En lounge er tiltænkt som en hyggekrog i haven, og det er ikke på samme måde et velegnet spisested til at nyde grillmaden om sommeren. Det er derimod mere til dig, der vil skabe en krog, hvor der er plads til at snacke og drikke kolde drikke under parasollens skygge. Og det er både et hit for børn og voksne.

Loungemøbler i polyrattan

Det store hit for tiden er flettede møbler i polyrattan, der er et slidstærkt naturlignende materiale, der kan tåle det danske sommervejr. De stilrene og eksklusive loungemøbler kan sættes i en hvilken som helst have og passer nemt sammen med havens øvrige møbler. De flettede kurvemøbler fås i en række forskellige farver, heriblandt et naturligt træ-look, hvis du ønsker et naturligt udtryk.

Et andet meget populært valg er vores møbler fra CLICK serien. De tynde plastiklameller former sig efter din krop og giver god støtte, når du sidder i møblet. De mange farver giver dig rig mulighed for at præge rummet i din personlige stil og give en ellers kedelig altan et par skønne farvenuancer.

Fælles for vores loungemøbler er, at de er designet til at blive brugt. De kan tåle det slid, som udendørsmøbler bliver udsat for i forbindelse med vind, regn, kulde og solskin. Når du vælger loungemøbler i eksempelvis polyrattan eller plast får du derudover møbler, som er nemme at rengøre og kræver ikke særlig vedligeholdelse. Du kan blive klogere på vores loungemøbler i vores havekatalog, som du finder lige her. 

Køb loungemøbler på tilbud hos ILVA

Gå på opdagelse blandt de mange gode tilbud i vores tilbudsavis. Hvis du er heldig, har vi loungemøbler på tilbud i denne uge. Husk, at vi også sælger en lang række andre møbler og andet tilbehør til haven. Tag eksempelvis et kig på vores parasoller, krukker og plaider. Der følger hynder med mange af vores loungemøbler, og i de tilfælde skal du ikke købe hynder separat.

Som kunde hos ILVA tilbyder vi dig prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du køber dine møbler i varehuset, eller om du køber dine møbler online. Fordelene følger automatisk med alle dine køb.