I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2020 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

Mest populære loungesofaer

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Loungesofaer

Viser 24 af 67
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 67

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Forkæl dit hjem med den perfekte loungesofa

Der skal ikke meget til at forvandle den normale have, udestue eller terrasse til noget flot og eksklusivt. God stil ligger i detaljerne, og her kan de helt rette møbler i den grad være med til at præge looket til en stil der passer dig og din bolig. Og hvad er bedre end en komfortabel lounge sofa til hygge i de lune forårs- og sommeraftener? Vi ved alle, at det danske vejr ikke byder på sommer mange måneder om året. Derfor er det selvfølgelig bare om at nyde det, når solen er fremme. Det kan du gøre i bedste stil med komfortable lounge møbler fra ILVA af højeste kvalitet. Vores store lounge sofa udvalg er nemlig lavet af så solidt materiale, at de kan holde til det danske vejr hele året rundt. Du kan se hele vores lounge sofa udvalg her på siden, og har du brug for hjælp til noget, skal du ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice, der står klar til at besvare dine spørgsmål.

Saml venner og familie i de bedste omgivelser

Med en lounge sofa fra ILVA har du altid et komfortabelt og praktisk sted at samles med dine venner og familie. Et stilfuldt og funktionelt område hvor du kan nyde en flaske vin i godt selskab, servere cocktails eller en lækker middag. Vores lounge sofaer giver dig et utal af muligheder for at forskønne dit hjem. Vi har noget til ethvert område og brug, uanset om du mangler en lille 2-personers lounge sofa til din lille udestue, en stor majestætisk hjørnesofa til dit nybyggede loungeområde i haven eller højrevendt lounge chaiselong med hynder til din terrasse, så har vi samlet det hele til dig her hos ILVA. Vi har stilfulde lounge sofaer til enhver smag og pris. Vores mål er at tilbyde kvalitetsprodukter til de bedste priser, og vi mener ikke, at det nødvendigvis skal koste hele ens hårdt tilkæmpede opsparing at give sit hjem en flot og æstetisk opgradering. Så fyld din udestue, have, terrasse eller andet med et lækkert og bekvemmeligt møbel fra ILVA, hvor du kan samle venner og familie i stilfuldhed og elegance.

Find den helt rigtige havesofa hos ILVA

Vores sortiment af lounge sofaer byder på en variation af forskellige nuancer, stile, farver og materialer. Hos ILVA ved vi, at smag og behag er forskellig fra person til person, og at alle har forskellig stil, hvorfor vi har prøvet at sørge for et bredt sortiment med lidt til enhver smag. Hvad med f.eks. en Arizona lounge modulhjørnesofa i sort polyrattan, grå hynder og et tilhørende bord med hynde og glasplade? Eller hvad med en Chios lounge hjørnemodulsofa i sort børstet flad polyrattan og stel i aluminium med dertilhørende mørkegrå polyester hynder og plads til 5 personer? Du kan også finde en 3-personers Loopy lounge sofa i FSC-certificeret akacietræ og med hynder i taupemeleret polyester. En anden populær model er vores Freemont lounge sofa med plads til 6 personer i brun meleret polyrattan med dertilhørende hynder. Prøv at kigge igennem vores udvalg af lounge sofaer og se om ikke du kan finde dit perfekte match!