Kurv
Kurv

HAVESOFAER & LOUNGESOFAER

Skab skønne og behagelige siddepladser i din have eller på terrassen. Når livet rykker udenfor, vil vi gerne have komforten og æstetikken med, og dét kan nemt lade sig gøre med ILVA's store udvalg af have - og loungesofaer. Vælg imellem forskellige størrelser og materialer, inklusive holdbare valg som polyrattan og modulære designs, der kan tilpasses din plads.

Produkter: 61
Produkter:61
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 61

Indret haven til hygge med en havesofa

Alle danskere ved, at det er med at nyde de fine sommerdage med solskin og varme. Den danske sommer er utilregnelig og de smukke dage kan hurtigt blive aflyst af blæst og regn. Så det er med at udnytte enhver mulighed for at opholde sig i haven, når sommeren viser sig fra sin smukkeste side.

Ved at indrette en hyggekrog i din have med en havesofa, et loungebord og måske et par behagelige loungestole, har du pludselig mulighed for også at flytte sofahyggen udendørs i de skønne sommeraftener. Hos ILVA finder du et stort udvalg af havesofaer eller loungesofaer, som vi også kalder dem. Uanset om du er på jagt efter en lille og let udendørs sofa, en loungesofa med chaiselong eller en hjørnesofa til haven, så kan vi hjælpe dig med at finde lige dét, du søger.

Find den helt rigtige udendørs sofa til haven

Hos ILVA kan du finde både små 2 og 3 personers havesofaer, der lige kan klemmes ind på en stor altan eller på en lille terrrasse, og du kan finde kæmpestore hjørnesofaer, hvor der er plads til rigtig mange gæster. 

Derudover tilbyder vi muligheden for, at du kan sammensætte din helt egen havesofa. Mange af vores loungesofaer er såkaldte modulsofaer, der er bygget op af forskellige sektioner, der kan kombineres på kryds og tværs. Dermed kan du frit sammensætte lige akkurat den sofa, der passer bedst til din have. Og du kan eventuelt supplere med flere moduler, hvis sofaen viser sig at være lidt for lille. Hvis du er typen, der elsker at flytte rundt på møblerne, kan du lynhurtigt skabe et helt nyt udtryk i haven ved eksempelvis at dele den store hjørnesofa op i to mindre sektioner. 

Vedligeholdelse af din loungesofa 

Hos ILVA finder du loungesofaer, der er udviklet specielt til det danske klima, hvor det afvekslende sommervejr stiller høje krav til havemøbler. Loungesofaerne er fremstillet i solide materialer, der kan tåle at stå ude i al slags vejr, uden det går ud over møblernes udseende. 

Hvis du vælger en havesofa i træ, kommer du dog ikke helt udenom, at den vil trænge til lidt ekstra pleje fra tid til anden for at forblive flot. Og hvis du har mod på at bruge lidt tid på at vedligeholde dine møbler, kan du sagtens vælge en loungesofa med træstel eller detaljer i træ.

Hvis du omvendt meget hellere vil bruge tiden på noget andet end møpelpleje, kan du med fordel vælge en havesofa i polyrattan eller med metalstel. Disse materialer udmærker sig ved, at de kun behøver lejlighedsvis rengøring med en våd klud. 

Selvom hynderne i loungesofaerne i mange tilfælde godt kan tåle en smule regn, anbefaler vi, at du tager dem indenfor, når de ikke er i brug. Hvis du ikke har plads til hynderne indendørs, kan det være en rigtig god løsning at investere i en hyndeboks, hvor hynderne kan ligge tørt. Så er det også let at lægge hynderne tilbage i havesofaen, når solen igen kommer frem.

Saml venner og familie i de bedste omgivelser

Med en loungesofa fra ILVA har du altid et komfortabelt og praktisk sted at samles med dine venner og familie. De kan nemlig både anvendes som sofaer i udestuen eller på terrassen.

Med dem kan du skabe et stilfuldt og funktionelt område både inde og ude, hvor du kan nyde en flaske vin i godt selskab, servere cocktails eller en lækker middag. Vores udendørs sofaer giver dig et utal af muligheder for at forskønne dit hjem. Vi har noget til ethvert område og brug, uanset om du mangler en lille 2-personers loungesofa til din udestue, en stor majestætisk hjørnesofa til dit nybyggede loungeområde i haven eller højrevendt lounge chaiselong med hynder til din terrasse. Vi har samlet det hele til dig her hos ILVA, så kom endelig på besøg i dit lokale bolighus, og find den rette sofa til udestuen, terrassen eller altanen. Du er også altid mere end velkommen til at lade dig inspirere af vores havekatalog, som rummer masser af brugbar information om vores havesortiment.