Kurv
Kurv

Langkawi Loungesofa

Loungesofa i naturolieret FSC® eucalyptustræ inkl. hynde i lysegrå olefin. Olefin er modstandsdygtig overfor smuds og snavs. Det er samtidig mere UV bestandig end almindeligt polyester stof, så sofaen er mere holdbar i skiftende vejr.
8.499,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Langkawi

Sæt dit eget præg på loungeområdet på terrassen

Hvem drømmer ikke om en terrasse, der fra første øjekast indbyder til utallige hyggestunder? Langkawi-loungesofaen er et oplagt møbel til terrassen, hvor familien samles, og vennerne hygger sig sammen, når der er kaffe på kanden, og solen skinner fra en skyfri himmel.

Indret terrassen efter din smag

Med Langkawi-lougesofaen er det dig, der får lov at bestemme, hvordan din terrasse skal tage sig ud. Mulighederne er åbne, og du skal blot vælge, hvilken opstilling, der passer allerbedst ind på din terrasse. Er du til den simple loungesofa, den rummelige hjørnesofa eller måske den elegante daybed til din terrasse? Så kan du roligt vælge Langkawi og indrette terrassen og haven efter din helt personlige smag.

Langkawi-sofaen er designet med et smart ryglæn, som du kan flytte til netop den position, du ønsker dig. Så hvis du hellere vil have et komfortabelt armlæn fremfor et ryglæn, kan du lynhurtigt få det - og indrette terrassen lige efter din smag.

Loungesofaen er designet med en flot kombination af elegant, mørkt eukalyptustræ og moderne, grå hynder. Tilsammen giver de to elementer et havemøbel, der skiller sig ud og giver terrassen et helt særligt og indbydende udseende. Desuden er Langkawi-sofaens eukalyptustræ FSC-certificeret. Det vil sige, at du er garanteret, at det er træ, der stammer fra skove, der er drevet bæredygtigt.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungesofaer
 • Højde
  78 cm
 • Længde
  180 cm
 • Vægt
  28 kg
 • Bredde/Dybde
  90 cm
 • Personer
  2½ pers.
 • Hynde
  Hynde i lysegrå 210 g olefin Inkl. hynde
 • Siddehøjde
  32 cm
 • Certificering
  FSC Mix 70%
 • Materiale
  Olieret FSC®-certificeret eucalyptus
 • Varenummer
  1045284

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...