Kurv
Kurv

LOUNGESTOLE

Tag et ekstra langt hvil i vores skønne loungestole. De indbyder i den grad til afslapning og velvære, og så er de alle skabt med både æstetik og funktionalitet for øje. Gå på opdagelser blandt de mange forskellige materialer og designs, og find lige præcis den variant, som du skal slappe af i derhjemme. 

Produkter: 26
Produkter:26
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 26

Forkæl din have med en flot loungestol fra ILVA

Har du altid drømt om det perfekte loungeområde i din have? Et sted hvor du kan invitere venner og familie over og nyde hinandens selskab? Et sted hvor der er fokus på et stilfuldt, kvalitetsmæssigt og komfortabelt havemøblement, som samtidigt faciliteter hygge og samvær? Et sted hvor dig og dine gæster bare kan læne sig tilbage og nyde koldt glas hvidvin i solens bagende stråler om sommeren? Ja – det perfekte loungeområde kan byde på mange gode stunder. Et af de vigtigste elementer for sådan et loungeområde, det er at have den helt rigtige loungestol. Men hvad der er den rigtige loungestol for én, er ikke nødvendigvis de rigtige for en anden. Vi har alle forskellig smag, og vores hjem er for det meste stilmæssigt indrettet efter den smag. Vi har hos ILVA derfor prøvet at sørge for et varieret sortiment, hvad angår vores loungemøbler – heriblandt vores loungestole. Med et stort fokus på komfort og kvalitet, har vi udvalgt et sortiment hvor der gerne skulle være noget til hvert slags område og enhver smag.

Giv terrassen et pift med en elegant og komfortabel loungestol

Den danske sommer er ikke den længste. Det ses virkelig hos den danske befolkning, for så snart den spæde forårssol kigger frem, så fyldes udendørs caféer op med lyshungrende mennesker. Vi har nemlig lært ikke at tage én eneste solstråle for givet. De fleste danskere vil nyde hvert eneste solrigt øjeblik og derfor er det også vigtigt, at have de helt rigtige forudsætninger i haven, på terrassen eller i udestuen for at kunne nyde de begrænsede, dyrebare solstråler bedst muligt. Med en loungestol fra ILVA får du både flot design, produkter der er lavet af de bedste materialer, som er holdbare og kan tåle at stå ude året rundt, og samtidig får du en loungestol med fokus på maksimal afslapning. Hos ILVA vil vi gerne give jer de bedste produkter til den bedste pris. Vi vil også gerne give jer produkter som fabrikeres med miljømæssige tiltag. Derfor finder du bl.a. FSC-certificerede produkter i vores sortiment.

Tag på en spændende tur i vores brede sortiment af loungestole

For at kunne tilbyde dig en loungestol til al slags brug, så har det været vigtigt for os at få samlet et sortiment med en bredde i varianterne af vores produkter. Har du f.eks. en lille elegant terrasse med begrænset plads, så kunne en flot og stilren CABO loungestol i lys eukalyptustræ måske være det perfekte match til dit lille loungebord og grønne planter. Er du mere til en loungestol fra HIMALAYA i naturrattan med tilhørende skammel, så har vi også det til dig. Hvad med en flettet trone i form af den nye loungehvilestol ALOHA? Med ALOHA på terrassen får du for alvor komfort og design for pengene, og der er lagt op til mange afslappede øjeblikke i fremtiden.