Kurv
Kurv

LOUNGESTOLE

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Stel / Ben)
Materiale (Sæde / Ryg)
Farve (Sæde / Ryg)
Farve (Stel / Ben)
Længde
Bredde/Dybde
Højde

   

    

    

    

Viser 17 af 17

Forkæl din have med en flot loungestol fra ILVA

Har du altid drømt om det perfekte loungeområde i din have? Et sted hvor du kan invitere venner og familie over og nyde hinandens selskab? Et sted hvor der er fokus på et stilfuldt, kvalitetsmæssigt og komfortabelt havemøblement, som samtidigt faciliteter hygge og samvær? Et sted hvor dig og dine gæster bare kan læne sig tilbage og nyde koldt glas hvidvin i solens bagende stråler om sommeren? Ja – det perfekte loungeområde kan byde på mange gode stunder. Et af de vigtigste elementer for sådan et loungeområde, det er at have den helt rigtige loungestol. Men hvad der er den rigtige loungestol for én, er ikke nødvendigvis de rigtige for en anden. Vi har alle forskellig smag, og vores hjem er for det meste stilmæssigt indrettet efter den smag. Vi har hos ILVA derfor prøvet at sørge for et varieret sortiment, hvad angår vores loungemøbler – heriblandt vores loungestole. Med et stort fokus på komfort og kvalitet, har vi udvalgt et sortiment hvor der gerne skulle være noget til hvert slags område og enhver smag.

Giv terrassen et pift med en elegant og komfortabel loungestol

Den danske sommer er ikke den længste. Det ses virkelig hos den danske befolkning, for så snart den spæde forårssol kigger frem, så fyldes udendørs caféer op med lyshungrende mennesker. Vi har nemlig lært ikke at tage én eneste solstråle for givet. De fleste danskere vil nyde hvert eneste solrigt øjeblik og derfor er det også vigtigt, at have de helt rigtige forudsætninger i haven, på terrassen eller i udestuen for at kunne nyde de begrænsede, dyrebare solstråler bedst muligt. Med en loungestol fra ILVA får du både flot design, produkter der er lavet af de bedste materialer, som er holdbare og kan tåle at stå ude året rundt, og samtidig får du en loungestol med fokus på maksimal afslapning og bæredygtighed. Hos ILVA vil vi gerne give jer de bedste produkter til den bedste pris. Vi vil også gerne give jer produkter som fabrikeres af bæredygtige materialer, hvorfor det er en ting vi prioriterer rigtig højt. Derfor finder du bl.a. FSC-certificerede produkter i vores sortiment.

Tag på en spændende tur i vores brede sortiment af loungestole

For at kunne tilbyde dig en loungestol til al slags brug, så har det været vigtigt for os at få samlet et sortiment med en bredde i varianterne af vores produkter. Har du f.eks. en lille elegant terrasse med begrænset plads, så kunne en flot og stilren Springfield loungestol i mørk grå polyrattan, med skammel og hynder måske være det perfekte match til dit lille loungebord og grønne planter. Er du mere til en loungestol fra Himalaya i naturrattan med tilhørende skammel, så har vi også det til dig. Passer det bedre ind i dit lounge setup med en loungestol fra Panama med sorte plastik strenge og sort metalstel eller har du bare altid gerne ville have en loungestol fra Orion i FSC-certificeret akacietræt med taupe reb og hynder i lys beige polyester, så har vi lige hvad du er på udkig efter hos ILVA.