Kurv
Kurv

Parasoller

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af parasoller i forskellige størrelser, farver og designs, herunder klassiske haveparasoller og hængeparasoller med tilt-funktion, der tilbyder justerbar skygge. Husk at tage forholdsregler mod blæsevejr og fugt med et parasolovertræk for at forlænge levetiden på din parasol.

Produkter: 11
Produkter:11
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 11 af 11

Har du brug for en ny parasol til din have?

De fleste danskere elsker, når solen skinner og sommeren for alvor viser sig fra sin smukkeste side. Men indimellem er det alligevel rart at kunne opholde sig udendørs, uden at være direkte i solen. Og det er selvfølgelig her, at en god parasol kommer ind i billedet. 

Hos ILVA finder du parasoller i mange forskellige størrelser, udformninger og farver. Så uanset om du er på udkig efter en stor hængeparasol til terrassen eller en lille parasol til altanen, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige model. Vi har selvfølgelig de helt klassiske haveparasoller, men du finder også parasoller med tilt-funktion, der giver rigtig god mulighed for at justere parasollen i forhold til solen. Så undgår du at skubbe rundt på en stor, tung parasolfod - eller havebordet.

Det er forskelligt om man foretrækker en mørk eller en lys parasol. Vælger du en hvid parasol, trænger der lidt mere lys igennem dugen, men til gengæld bliver der mindre varmt under en lys parasol end under en sort parasol. Husk også at kigge på møblerne på terrassen, når du skal vælge din nye parasol, så du både i forhold til farve og stil finder en model, der passer godt sammen med den øvrige indretning i dit uderum. 

Få masser af skygge med en hængeparasol

Hængeparasoller er blevet rigtig populære blandt ILVAs kunder. Hængeparasoller kan eksempelvis bruges, hvis du gerne vil skabe mulighed for skygge over eksempelvis en hyggekrog i haven, hvor du har placeret dine loungemøbler. Men den er også rigtig god til terrassen, hvor den kan give skygge ved havebordet, når I spiser frokost eller aftensmad udendørs og ikke har lyst til at få solen i øjnene imens.

Det smarte ved en hængeparasol er, at den kan placeres et lille stykke væk fra havebordet eller loungemøblerne og alligevel give rigtig god skygge over hele området. Dermed undgår du at have en parasol akavet placeret mellem to af de personer, der sidder rundt om havebordet. Derudover er det nemt at justere på vinklen på selve parasollen, så du let kan tilpasse parasollen i takt med at solen bevæger sig over himlen. Når du vælger en hængeparasol, er det vigtigt, at du kombinerer den med en god tung parasolfod, så du ikke risikerer at parasollen vælter.

Altan parasol til byboerne

Det er ikke kun husejere med store haver og solrige terrasser, der kan have brug for en parasol, når solens stråler titter frem. Det kan også byboere med skønne altaner have brug for, når foråret og sommeren nydes fra de få kvadratmeter.

Her er en parasol til altan velegnet, da den netop er designet til at stå på en altan. Du kan få en altanparasol i forskellige varianter – både med fod til at stå på altangulvet og i en udgave, hvor parasollen sættes fast på altangelænderet. Du kan også få en altanparasol formet som en trekant, der skal placeres op mod muren, så den ikke skygger på hele altanen, men kun under den. Vælger du en parasol med tilt, kan du også selv styre, hvor skyggen rammer på din altan.

Få en parasol der kan tåle det danske sommervejr

Den danske sommer er ikke altid lige pålidelig hvad angår solskin og varme, og derfor har vi hos ILVA sørget for kun at føre parasoller, der kan tåle det omskiftelige sommervejr. Dugene på vores parasoller fremstilles i holdbart polyester, der kan holde til lidt af hvert og stokkene fås både i det lette og solide materiale aluminium og i hårdføre træsorter.

Selvom parasollerne er både robuste og vejrbestandige, er det alligevel en god idé at tage sine forholdsregler. Hvis det blæser kraftigt, er det eksempelvis ikke en god idé at slå parasollen op. Så er det bedre at søge læ på anden vis. Hvis parasollen har fået et ordentligt regnskyl, mens den har været slået sammen, anbefaler vi, at du slår parasollen ud, så den kan tørre, når det igen er blevet tørvejr. På den måde minimerer du risikoen for, at parasollen får skjolder eller bliver jordslået. Ligeledes er det en god idé at sikre sig, at parasollen er nogenlunde tør, inden den slås sammen.

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine parasol, kan du købe et smart parasolovertræk, der beskytter dugen mod regn og sol, når den ikke er i brug.

Køb parasoller på tilbud hos ILVA

Vi kan ikke love dig, at du altid kan være heldig at finde din nye parasol på tilbud hos os. Men vi har jævnligt rigtig skarpe tilbud på vores populære parasoller, så et godt råd er at holde øje med siden her, hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel.  Husk desuden at vi tilbyder prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret på alle vores produkter – uanset om du køber produkterne i vores varehus eller online.

Husk, at vi også sælger en lang række andet tilbehør til haven. Vores sortiment omfatter blandt andet havetilbehør, haveborde, havestole, krukker og meget mere. Det er kombinationen af disse haveting, der skaber et helstøbt indtryk og gør terrassen hyggelig, så du har lyst til at tilbringe mange timer under parasollen.