Kurv
Kurv

Inspiration til boligindretning

Inspiration til indretning af din bolig

Boligindretning kan være en svær størrelse at have med at gøre, da det er tale om en meget individuel ting. For hvad føler du dig overhovedet hjemme i? Det er et spørgsmål, der kan være svært at besvare – specielt når vi ofte bliver mødt af nye trends og tendenser inden for boligindretning.

Der er heldigvis ingen, der siger, at bare fordi du foretrækker en bestemt form for indretning i dag, må du ikke kunne lide en anden i morgen. Derfor bestræber vi os på at holde øje med boligtendenserne, så vi kan videreformidle dem til dig. Vi opdaterer dig både på tidens trends, giver dig et indblik i andres personlige stil og viser dig masser af stue, spisestue og soveværelse hænger sammen samtidig med at hvert rums funktionalitet bevares.

Boligindretning efter rum

Hvis du drømmer om at den samme grundtanke skal gå igen igennem hjemmets rum, anbefaler vi, at du gør op med dig selv, hvad du overordnet vil med din indretning: Føler du dig for eksempel bedst tilpas i et hjem med mange farver og nips, eller foretrækker du mere afdæmpede farver og stringente linjer? Når du er afklaret med det, har du grundstenen til, hvordan din indretning skal se ud, uanset hvilket rum du indretter.

Derefter kan du gå på jagt efter inspiration til indretning af de forskellige rum:

 • pyntepuder, eller du kan give boligindretningen et personligt tvist med flotte eller sjove boligting, såsom skilte.

  Minimalistisk

  Den nordiske boligindretning har længe båret præg af minimalisme, og selvom boligtrends varierer, kan du sagtens foretage nogle valg, der understøtter din minimalistiske stil. Gå for eksempel efter praktisk boliginteriør opbevaringsmøbler, så du kan indrette hjemmet uden rod. Du kan også med fordel vælge multifunktionelle møbler, såsom en sovesofa til stuen, så du optimerer pladsen i hjemmet og får frigivet en masse gulvplads, som kendetegner den minimalistiske indretning.

  Klassisk og tidløst

  Hvis du er til tidløst design og designklassikere, kan du sagtens kombinere det med moderne boligindretning. Gå for eksempel efter møbler med klassiske udtryk, når du vælger sofa, spisebord og stole, og lad boligtilbehøret variere med tiden. På den måde har du nogle gode grundsten i dit hus, som kan friskes op med ny boligdekoration, når du synes din indretning trænger til et friskt pust.

  Altid masser af boliginspiration

  Vi håber, at du vil gå på opdagelse her på siden, når du søger efter inspiration til din boligindretning. Og bruger du produkter fra ILVA i din indretning, vil vi meget gerne se med, så tøv endelig ikke med at bruge #ILVAbolig samt @ILVAbolig, når du poster billeder af dit hjem – så inspirerer du os og andre.