Kurv
Kurv

Inspiration til boligindretning

Inspiration til indretning af din bolig

Boligindretning kan være en svær størrelse at have med at gøre, da det er tale om en meget individuel ting. For hvad føler du dig overhovedet hjemme i? Det er et spørgsmål, der kan være svært at besvare – specielt når vi ofte bliver mødt af nye trends og tendenser inden for boligindretning.

Der er heldigvis ingen, der siger, at bare fordi du foretrækker en bestemt form for indretning i dag, må du ikke kunne lide en anden i morgen. Derfor bestræber vi os på at holde øje med boligtendenserne, så vi kan videreformidle dem til dig. Vi opdaterer dig både på tidens trends, giver dig et indblik i andres personlige stil og viser dig masser af makeovers, hvorfra du kan tage det med, der passer til dig og din boligindretning.

Så dyk ned i de mange blogindlæg, som du kan finde her i vores inspirationsunivers, og find inspiration og boligindretningsideer til dit hus og hjem.

Hvilken stemning skal din indretning udtrykke?

Du kan sagtens lade dig inspirere af moderne tendenser, uden at begynde forfra med din indretning hver gang. Hvis du ved, hvad du kan lide, kan du nemlig ofte med få greb opdatere udtrykket i dit hjem, så den både afspejler din personlige smag og fremstår moderne. Det handler blot om at vælge de rette grundsten, når du indretter dit hus.

Hvis du har en overordnet idé om, hvad du vil med din indretning, kan det også være med til at skabe en rød tråd på tværs af hjemmets rum, så både stue, spisestue og soveværelse hænger sammen samtidig med at hvert rums funktionalitet bevares.

Boligindretning efter rum

Hvis du drømmer om at den samme grundtanke skal gå igen igennem hjemmets rum, anbefaler vi, at du gør op med dig selv, hvad du overordnet vil med din indretning: Føler du dig for eksempel bedst tilpas i et hjem med mange farver og nips, eller foretrækker du mere afdæmpede farver og stringente linjer? Når du er afklaret med det, har du grundstenen til, hvordan din indretning skal se ud, uanset hvilket rum du indretter.

Derefter kan du gå på jagt efter inspiration til indretning af de forskellige rum:

… og hjemmets andre rum. For du finder et hav af inspiration til indretning af dit hus i vores inspirationsunivers. Og det er vigtigt for os, at der er noget for enhver, uanset stil og pengepung. Så du kan selvfølgelig også finde ideer til billig boligindretning.

Indretningsinspiration til din boligstil

Det behøver hverken at være svært eller dyrt indrette dit hjem, så det altid fremstår moderne. Tag udgangspunkt i nogle grundelementer og lav små variationer i boligartiklerne, når nye boligtrends giver dig lyst til at lege med udtrykket i din bolig.

Her giver vi dig indretningsideer med udgangspunkt i tre overordnede stilarter:

Romantik indretning

Støvede pasteller, blonder, blomster og masser af pynteting til hjemmet. Det er ofte grundelementerne i en romantisk stil, som du både kan tilpasse efter specifikke trends og din personlige stil. Hvis det ikke kan blive romantisk nok, kan du skrue op for blomster og blonder med pyntepuder, eller du kan give boligindretningen et personligt tvist med flotte eller sjove boligting, såsom skilte.

Minimalistisk

Den nordiske boligindretning har længe båret præg af minimalisme, og selvom boligtrends varierer, kan du sagtens foretage nogle valg, der understøtter din minimalistiske stil. Gå for eksempel efter praktisk boliginteriør opbevaringsmøbler, så du kan indrette hjemmet uden rod. Du kan også med fordel vælge multifunktionelle møbler, såsom en sovesofa til stuen, så du optimerer pladsen i hjemmet og får frigivet en masse gulvplads, som kendetegner den minimalistiske indretning.

Klassisk og tidløst

Hvis du er til tidløst design og designklassikere, kan du sagtens kombinere det med moderne boligindretning. Gå for eksempel efter møbler med klassiske udtryk, når du vælger sofa, spisebord og stole, og lad boligtilbehøret variere med tiden. På den måde har du nogle gode grundsten i dit hus, som kan friskes op med ny boligdekoration, når du synes din indretning trænger til et friskt pust.

Altid masser af boliginspiration

Vi håber, at du vil gå på opdagelse her på siden, når du søger efter inspiration til din boligindretning. Og bruger du produkter fra ILVA i din indretning, vil vi meget gerne se med, så tøv endelig ikke med at bruge #ILVAbolig samt @ILVAbolig, når du poster billeder af dit hjem – så inspirerer du os og andre.