Kurv
Kurv

RUNDT ELLER AFLANGT SPISEBORD? SE, HVORDAN DU VÆLGER

Rundt, aflangt, eller måske en mellemting - ovalt? Mulighederne er mange, og når man så lægger valg af materiale, størrelse og farver oveni, kan dit spisebord se ud på tusindvis af måder. Vil du gerne klædes bedre på, inden du vælger? Nedenfor kan du blive klogere på, hvorfor du bør vælge det ene frem for det andet, så du finder det allerbedste samlingspunkt til måltiderne.

Læs mere her

sådan plejer du dine træhavemøbler

Havemøbler i træ bringer en naturlig charme og varme til ethvert udendørs rum og kan forvandle selv den mest beskedne have til en hyggelig oase. Men for at bevare deres skønhed og funktionalitet år efter år, er det vigtigt at give dem den rette pleje. Derfor er det også vigtigt at sætte sig godt ind i, hvilken type træ dine havemøbler er lavet af, så du kan give dem den kærlighed og pleje, de fortjener. 

Læs mere her

forlæng levetiden på din sofa

Måske har du netop købt en ny sofa og vil være på forkant med, hvordan du skal gribe rensning af sofaen an. Eller måske er der netop dukket en plet op, og du vil være helt sikker på, hvordan du kommer af med den, uden at møblet tager skade. Derfor finder du herunder en guide til sofarensning – både i det daglige, og når der er opstået genstridige pletter.

Læs mere her

sådan vælger du den bedste sovesofa

Bliver gæsterne længere end forventet? Det er fantastisk, når et besøg eller en hyggelig middag udvikler sig til en spontan overnatning. Der er noget helt særligt ved at kunne byde sine kære velkommen til at blive lidt længere. Med få enkle steps kan du forvandle stuen eller kontoret til et indbydende hotelværelse og sikre, at dine gæster føler sig som hjemme.

Læs mere her