THIS IS WHO WE ARE

Verden er rund. verden er drevet af nye ideer, nye måder at gøre tingene på, nye materialer, nye opfindelser. det er det der har drevet ILVA – siden 1961.

Vi har altid været først. først med de nye farver, først med de nye modeller og først med alternativerne. Vi står aldrig stille, stopper aldrig og leder altid efter det næste – det der er på vej.

ILVA er dit vindue til verden. så leder du efter noget nyt, noget unikt og noget du kan gøre til dit eget – så er det her, du finder det. Først siden 1961.

Inspiration til

stuen

Inspiration til

spisestuen

Inspiration til

soveværelset

Inspiration til

boligtilbehør

Inspiration til

børneværelset

Inspiration til

haven

TID TIL FORDYBELSE

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

Lookbook

Let Spring in

Se INSPIRE magasinet her

Kreative projekter

DIY videoblog

LET CHANGE IN

ILVA har siden 1961 givet sine kunder mulighed for at sige farvel til forudsigeligheden i deres indretning. For ILVAs særlige tilgang til boligindretning har altid haft det formål at give alle chancen for at sætte et personligt præg på deres bolig – uden at blive ruineret.

Her kan du møde de fantastiske designere, der står bag produkterne, eller gå på opdagelse i vores eksklusive ILVA Trend kollektion, som opdateres 4 gange årligt med nye trends og tendenser.

Ny kollektion

ILVA Trend

Meet the

designers