I ILVA finder du alt det, du behøver for at blive klar til julen. Gå på opdagelse i det store udvalg af julepynt, få inspiration til julebordet og find julegaverne til både store og små.

Husk at vi bytter julegaverne indtil 31. januar 2019.

Gå på opdagelse i årets 3 juletemaer

Gold

Classic

Nature

Gaveidéer

Julepynt

Print-selv kalender 2019

Kunstige juletræer

Print-selv

Til-og-fra julekort

Jul hos ILVA

Julen er en kærkommen mulighed for at invitere familie og venner på besøg, og det vi oftest forbinder med julen er levende lys, duftende gran og ikke mindst finalen – et smukt pyntet juletræ.

Julen er noget af det, vi ser allermest frem til hvert efterår. Når dagene bliver kortere og mørkere, længes vi efter december måned, hvor julen lyser op i decembers vintermørke. Endelig kan vi komme i gang med at julehygge.

Traditioner op til jul

Du har nok nogle helt særlige traditioner frem til jul. Det kan være at spise utallige æbleskiver, drikke gløgg og flette julehjerter med familien. Andre går en tur i skoven for at finde grene, gran og kogler til hjemmelavet julepynt. Nogle køber sig til julehygge og julepynt på et af de utallige julemarkeder rundt omkring i Danmark eller i udlandet.

Dagene op til juleaften byder på nogle helt særlige traditioner for hver familie. Mange husker dem helt tilbage fra barndommen, og det er de traditioner, de fører videre.

Alt til jul

Hos ILVA kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den helt rigtige stemning til julen. Her finder du alt, der kan få dit julehjerte til at banke lidt hurtigere. Tag på en virtuel slentretur gennem vores store varehus og lad dig inspirere. Her finder du et væld af inspiration til julen for eksempel pynt der supplerer det, du allerede har derhjemme eller en god idé til en gave.

Find for eksempel den perfekte gaveidé til svigermor i vores sektion med boligtilbehør. En smuk vase eller en pude, der giver lidt farve til stuen, er altid en sikker vinder, når gaverne skal pakkes op juleaften.

Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Hvis du mangler gode idéer til julegaver til din bolig, så tag et kig i vores store julekatalog, hvor vi i år folder vores tre lækre juletemaer ud. Kataloget bugner af anderledes ideer til julegaver, pynt samt indretningstips og tricks til julen.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og sæt dit eget præg på årets juleudsmykning. Hos ILVA har vi i år delt vores jul op i 3 temaer, så der er noget til enhver smag. Vi har udvalgt en række gaveideer, pynt og belysning i et moderne look, et klassisk tema og så der er også noget til dig, der ønsker at bringe mere natur ind i boligen. Og vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten.