Kurv
Kurv

Jul

Velkommen til jul hos ILVA. Hos ILVA elsker vi julen. Her på siden finder du vores udvalg af pynt til hjemmet, inspiration til din jul, samt julegaveideér til den helt rigtige julegave.  

Produkter: 64
Produkter:64
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 64

     

Julegaveidéer

Få inspiration til alle slags gaver. Vi har samlet et overblik til dig, med gode gaveideer til hele familien. Samt gaver i forskellige prisklasser, så du kan ramme det gavebudget, du har planlagt.

Se gaveideér her

     

Skyd julen i gang

UBEGRÆNSET BYTTERET


Køb roligt julegaven nu - den kan byttes når som helst. Hos ILVA refunderer vi det fulde beløb - uden tidsbegrænsning. Det gælder, uanset om varerne er købt i et af vores bolighuse eller online på ilva.dk. Se mere om ubegrænset bytteret her.

 

Jul hos ILVA

Julen er en kærkommen mulighed for at invitere familie og venner på besøg, og det vi oftest forbinder med julen er levende lys, duftende gran og ikke mindst finalen – et smukt pyntet juletræ. 

Julen er noget af det, vi ser allermest frem til hvert efterår. Når dagene bliver kortere og mørkere, længes vi efter december måned, hvor julen lyser op i decembers vintermørke. Endelig kan vi komme i gang med at julehygge.

ILVA bringer julehyggen hjem til dig

Juletiden nærmer sig, og det er tid til at få styr på julepynt, julebag og julegaver. Vi kan ikke hjælpe med at bage småkagerne, men vi har gjort det nemmere for dig at finde de perfekte julegaver til dem, du holder af.

Her finder du elegant julepynt, gode gaveidéer til enhver smag og dekorative til-og-fra kort, som gør indpakningen til en juleleg. Så kan du læne dig tilbage og lade julehyggen sprede sig.

Traditioner op til jul

Du har nok nogle helt særlige traditioner frem til jul. Det kan være at spise utallige æbleskiver, drikke gløgg og flette julehjerter med familien. Andre går en tur i skoven for at finde grene, gran og kogler til hjemmelavet julepynt. Nogle køber sig til julehygge og julepynt på et af de utallige julemarkeder rundt omkring i Danmark eller i udlandet.

Dagene op til juleaften byder på nogle helt særlige traditioner for hver familie. Mange husker dem helt tilbage fra barndommen, og det er de traditioner, de fører videre.

Alt til jul

Hos ILVA kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den helt rigtige stemning til julen. Her finder du alt, der kan få dit julehjerte til at banke lidt hurtigere. Tag på en virtuel slentretur gennem vores store varehus og lad dig inspirere. Her finder du et væld af inspiration til julen for eksempel pynt der supplerer det, du allerede har derhjemme eller en god idé til en gave.

Find for eksempel den perfekte gaveidé til svigermor i vores sektion med boligtilbehør. En smuk vase eller en pude, der giver lidt farve til stuen, er altid en sikker vinder, når gaverne skal pakkes op juleaften.

Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Hvis du mangler gode idéer til julegaver til din bolig, så tag et kig i vores store julekatalog, hvor vi i år folder vores tre lækre juletemaer ud. Kataloget bugner af anderledes ideer til julegaver, pynt samt indretningstips og tricks til julen.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og sæt dit eget præg på årets juleudsmykning. Hos ILVA har vi i år delt vores jul op i 2 temaer, så der er noget til enhver smag. Vi har udvalgt en række gaveideer, pynt og belysning i et moderne look, et klassisk tema og så der er også noget til dig, der ønsker at bringe mere natur ind i boligen. Og vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten.