Kurv
Kurv
Produkter: 98
Produkter:98
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 98

Historie skabes, tanker nedfældes og arbejde udføres.

På kontoret er vi i fokus og her er det rette udstyr et must. Men stil og design behøves ikke at drukne i klodsede skriveborde. Hos ILVA tager vi det bedste fra begge verdener og giver dig adgang til funktionelle kontormøbler i et lækkert design, så indretningen passer til resten af dit hjem.

Kontormøbler til ethvert behov

Uanset, om du har brug for at indrette et mindre hjørne af dit hjem til kontorarbejdsplads, eller om du har brug for at indrette et kontorlandskab i den helt store stil, så har du ubetinget brug for nogle kontormøbler, der kan matche dit behov. Hos ILVA kan du finde disse møbler og andet udstyr – og ovenikøbet til særdeles fornuftige priser, der dog ikke betyder, at vi går på kompromis med kvaliteten.

Har du brug for et skrivebord, så kan du vælge imellem flere moderne serier, som har et meget trendy look. Skal der kun lige være plads til den bærbare computer og en kaffekop, så er et lille bord det rette valg. Er vi ude i et større kontor-udstyrsstykke i form af et veludstyret, topmoderne kontorlandskab, kan ILVA også matche det behov. Med et hæve-sænke-skrivebord kan du skifte mellem at stå op og sidde ned og derved let finde den helt rette arbejdsstilling, som støtter din krop bedst muligt. 

Se dig lidt omkring og find de kontormøbler, du har brug for. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige, og derfor kan du trygt nøjes med at lede her. Vores kontormøbler lever perfekt op til de krav, der stilles til moderne kontorindretning i dag.

Find god inspiration til dine kontormøbler i ILVAs sortiment

Når nu du står over for at skulle indrette dit kontor, er der mange overvejelser, der skal gøres. Du skal træffe beslutninger om selve stilen/looket/stemningen; skal det være stål og glas, der signalerer cool stil og effektivitet, eller skal det være de mere hyggebetonede og traditionelle træmøbler, der skal dominere dit kontor?

En meget væsentlig del af din kontorindretning er den rette kontorstol. Skal du sidde ned og arbejde i mange timer hver dag, er det af største væsentlighed, at din stol lever op til de ergonomiske krav, der kan stilles til en arbejdsstol? Her kan du vælge imellem alle de kontorstole, vi fører. Skal det være den store tunge chef-agtige armstol eller den mere diskrete kontorstol fra – eller noget helt tredje? En god tommelfingerregel er, at din kontorstol skal være fleksibel, så du kan skifte siddestilling i løbet af din arbejdsdag.

Når dit skrivebord og stolen er på plads, har du måske også brug for andet til din indretning. Noget opbevaring i form af en reol, en form for kommode eller et eller flere kontorskabe finder du også nemt her hos ILVA. Vi er leveringsdygtige i hele din basisindretning af dit kontor, og du kan finde alle dine nye kontormøbler her hos os. Ovenikøbet er ILVA både socialt og miljømæssigt ansvarlig. Du kan altså trygt regne med, at vores møbler er produceret i overensstemmelse med ansvarlig lovgivning. Vores kontormøbler er således både bæredygtige samt stilfulde, praktiske og af god kvalitet. Anskaf dig dine nye fede kontormøbler med god samvittighed her hos ILVA, og få det lækre hjemmekontor, som du drømmer om.