Finansiering

0% i rente, 0.- i oprettelse

afdrag over 10, 20 eller 50 mdr

39.- i kreditgebyr pr. md.*

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Betal med Express Bank på ilva.dk

Hvis den samlede værdi af din ordre er mellem 4.000 og 50.000 kr. har du mulighed for at vælge Finansiering via Express Bank som betalingsmiddel på ilva.dk.

Læg blot dine varer i kurven og vælg herefter finansiering som betalingsmiddel, når du indtaster dine oplysninger. Så bliver du ledt sikkert gennem ansøgnings- og godkendelsesprocessen hos Express Bank.

Det er på ilva.dk ikke muligt at betale med en allerede oprettet kreditaftale hos Express Bank, og du vil derfor skulle optage et nyt lån, hvis du vælger finansiering via Express bank som betalingsmiddel.

Ansøg online og køb i et bolighus

Du kan også vælge at ansøge om kreditten online og gennemføre købet i et af vores bolighuse. Du kan oprette din kredit her på siden eller ved at sende en SMS med teksten ”EB ILVA” til 1231. Herefter ledes du gennem ansøgnings- og godkendelsesprocessen hos Express Bank. Du skal bruge dit NemID, mobiltelefon og billedlegitimation, når du skal handle i bolighuset efterfølgende.

Vælger du denne løsning, har du mulighed for at oprette en kredit op til 50.000 kr. Du behøver ikke bruge hele beløbet på en gang. Du kan nemlig handle igen og igen, men betaler kun af på det beløb, som du har handlet for. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt at bruge en allerede oprettet kredit som betalingsmiddel på ilva.dk. Her skal du oprette en ny kreditaftale, når du gennemfører dit køb.

Ansøg online - sådan gør du:

0% i rente, 0.- i oprettelse

39.- i kreditgebyr pr. md.*

Eksempler ved 10, 20 eller 50 måneder rentefri finansering

Ansøg online - sådan gør du:

Eksempler ved 20 mdr. rentefrit, månedligt kreditgebyr 39 kr.

Find dit nye møbel her

Find din nye

seng

Find din nye

Sofa

Find dit nye

spisebord