Kurv
Kurv

FINANSIER DIT KØB MED KREDIT I SAMARBEJDE MED EXPRESS BANK

Når du handler i et af vores bolighuse, har du mulighed for at oprette en kredit på op til 50.000 kr. Du behøver ikke bruge hele beløbet på én gang. Du kan nemlig handle igen og igen, men betaler kun af på det beløb, som du har handlet for. Bemærk kreditten oprettes på min. 10.000 kr.

Eksempel standard kredit:
Samlet kreditbeløb 20.000 kr. over 12 mdr. og 100 % udnyttelsesgrad. Variabel debitorrente 20,5 %. Samlede kreditomk. 4.220 kr. Samlede tilbagebetaling 24.220 kr. ÅOP 23,3 % (forudsat automatisk kortbetaling). 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
Udbydes i samarbejde med Express Bank.

Når du handler hos ILVA, har du mulighed for at oprette et lån fra 5.000 kr. op til 50.000 kr. Du kan ansøge om et lån hos ILVA på to måder:

 • Ansøg om et lån til brug, når du handler i vores bolighuse. Se mere her
 • Ansøg om et lån til brug, når du handler online på ILVA.dk. Se mere her

 

ANSØG OM kredit

SÅDAN ANSØGER DU TIL BRUG I bolighus

Når du ansøger om en kredit til brug i vores bolighuse, behøver du ikke bruge hele beløbet på en gang. Du kan nemlig handle igen og igen, men kun betale af på det beløb, som du har handlet for.

 1. Hav dit NemID klar 
 2. Tryk her eller på ”Ansøg om kredit til brug i bolighus” nedenfor
 3. Underskriv kreditaftalen med dit NemID 
 4. Gå i det bolighus, hvor du ønsker at handle 
 5. Medbring gyldigt billedlegitimation og din mobiltelefon

Du kan få hjælp til ansøgningen om en kredit i et af vores bolighuse. Her skal du bruge NemID, mobiltelefon og billedlegitimation, når du skal handle.

ANSØG OM KREDIT TIL BRUG I BOLIGHUS

I forbindelse med ansøgningsprocessen kan det ske, at Express Bank har brug for yderligere information, for at kunne færdigbehandle din ansøgning.
Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Express Bank.
     

SÅDAN ANSØGER DU TIL BRUG på ilva.dk

Når du ansøger om kredit til brug på ILVA.dk, foregår det først efter, du har lagt de produkter, du ønsker at købe, i kurven og går til betaling. Her kan du ansøge om en kredit på det beløb (indenfor beløbsgrænsen 5.000 kr. til 50.000 kr.), du ønsker at handle for.

 1. Hav dit NemID klar 
 2. Læg de produkter, du ønsker at købe, i kurven og gå til kassen
 3. Indtast leveringsoplysninger og dine personlige oplysninger
 4. Vælg ”Finansiering” som betalingsmiddel
 5. Følg ansøgningsprocessen og underskriv kreditaftalen med dit NemID 
 6. Vi modtager automatisk betalingen og leverer varen som aftalt

På ILVA.dk er det ikke muligt at betale med en allerede oprettet kreditaftale hos Express Bank, og du vil derfor skulle optage et nyt lån, hvis du i forvejen har oprettet en kreditaftale.

I forbindelse med ansøgningsprocessen kan det ske, at Express Bank har brug for yderligere information, for at kunne færdigbehandle din ansøgning.
Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Express Bank.
 

0% i rente, 0.- i oprettelse

49,- i kreditgebyr pr. md.

Eksempler ved 10 eller 20 måneders rentefri finansiering

ILVA samarbejder med Express Bank omkring finansiering

Når du finansierer dine møbler i ILVA, så er det Express Bank, der står bag finansieringen.

Kreditværdigheds vurdering
– et krav til alle banker

Det er et krav, at alle banker vurderer en kundens kreditværdighed som led i den generelle kreditvurdering. Og det er en fordel for dig som kunde. Det gør de for at sikre, at din økonomi kan bære at optage et lån og at der er råderum til at kunne betale lånet tilbage. Express Bank foretager en kreditværdigheds vurdering ved bl.a. at beregne et budget, hvor de ser på indtægter, udgifter, rådighedsbeløb mv.

Oplysningerne og dokumentation indsamles og behandles sikkert og fortroligt bl.a. via deres samarbejdspartner, Monthio, som er under tilsyn af Finanstilsynet og har tilladelse som kontooplysningstjeneste.

0% rente og ingen oprettelsesgebyr

Har du allerede en kredit eller tegner du en kredit i ILVA, kan du lige nu bruge din kredit i alle ILVAs bolighuse og på ilva.dk på fordelagtige vilkår.

Få finansieret dit møbelkøb til 0% i rente og uden oprettelsesgebyr. Du betaler kun et månedligt kreditgebyr på 49,- (forudsat automatisk kortbetaling).

Det får du:
- Køb varer for 5.000 kr. - 50.000 kr.
- Løbetid 10 eller 20 måneder
- Fast debitorrente 0% i 10 eller 20 måneder
- Oprettelsesgebyr 0 kr.
- Månedligt kreditgebyr 49 kr. (inkl. automatisk kortbetaling)

Eks.: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Månedlig ydelse 549 kr. i 20 mdr. Samlede kreditomk. 980 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 10.980 kr. Fast debitorrente 0% i 20 mdr. ÅOP 11,5% (forudsat automatisk kortbetaling).