Kurv
Kurv
Produkter: 175
Produkter:175
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Udsalg

og andre gode tilbud

Viser 21 af 175

Lamper til hele hjemmet i ILVA

Der er næppe et eneste rum i dit hjem, hvor der ikke er mindst én lampe. Og i mange rum er der sikkert flere forskellige lamper, som tjener forskellige formål. Nogle lamper skal kunne oplyse et helt rum, mens andre benyttes til at skabe en hyggelig belysning i en krog. Og endelig fungerer nogle typer af lamper som arbejdslamper over eksempelvis skrivebordet eller køkkenbordet.

Uanset hvad du skal bruge en lampe til, så er vi helt sikre på, at du i ILVA kan finde den rigtige lampe til din bolig. Du finder et kæmpe udvalg af lamper i alle tænkelige farver, stilarter og materialer. Uanset om du er til de klassiske designerlamper, eller om du er til det mere rå eller moderne look, tør vi godt love, at vores sortiment kan byde på en lampe, der falder i netop dine smag.

Der findes lamper til mange forskellige formål og til alle typer af indretning.

Belysning til alle husets værelser

Når du skal indrette din bolig, er det uhyre vigtigt at tænke belysningen ind i helheden. Særligt når du indretter et rum, som har flere funktioner, så der er behov for lamper, der supplerer hinanden. Når du vælger lamper til din bolig, er det derfor rigtig vigtigt, at du har gjort dig klart hvor lampen skal placeres, og hvad den skal bruges til. 

Skal du have nye lamper til dit køkken, er der forskel på, om den skal fungere som lampe over et spisebord, eller om den skal fungere som en arbejdslampe over køkkenbordet. Over spisebordet er der behov for en lampe, der giver et bredt og diffust lys, der ikke blænder. Til gengæld er det optimalt med en direkte belysning over køkkenbordet, hvor du står og laver mad eller bager.

I soveværelset er det rart med en loftlampe, som kan oplyse hele rummet. Men derudover har du sandsynligvis behov for en form for natlampe, der skal giver en mere behagelig belysning, når du er på vej i seng. Er du typen, der lige skal læse et par sider i en bog, inden du lægger dig til at sove, er det en god idé også at tage højde for dét, når du vælger natlampen. Her vil du have behov for en læselampe, der giver et direkte lys og som måske kan indstilles i flere positioner. Gennem mange år har de klassiske Ball lamper været populære sengelamper, fordi de kan opfylde de behov, der er for belysning ved siden af sengen.

De helt rigtige lamper til stuen kan godt være lidt svære at finde, fordi stuen typisk bliver brugt til mange forskellige ting. Når man ser TV eller sidder i sofaen og snakker med familie eller gæster, er det rigtig rart med en blød og diffus belysning, der skaber en hyggelig atmosfære. Det kan skabes ved at have flere forskellige lyskilder i stuen, der hver især oplyser et areal.

Samtidig er det praktisk, hvis der er mulighed for at skabe en mere direkte belysning, hvis du skal ordne et par ting ved computeren eller læse. Derfor kan det være praktisk at have fx en gulvlampe eller en væglampe ved siden af sofaen eller en god stol.

Psst.. Er du på udkig efter lamper til et bestemt rum? Se vores udvalg af stuelamper, køkkenlampersoveværelseslamperentrélamperkontorlampersofabordslamper og spisebordslamper.

Vælg lamper der passer til indretningen

Hvis du går op i indretning, er det givetvis også vigtigt for dig, at lamperne passer med resten af indretningen i dit hjem. Hos ILVA er der heldigvis rig mulighed for at finde en lampe, der passer til enhver stil.

Hos ILVA finder du lamper i mange forskellige materialer. Vælg eksempelvis mellem glaslamper eller lamper i metal som eksempelvis kobber eller messing. Eller gå efter et blødere udtryk med en lampe i bambus eller de fine fjerlamper, der giver et blødt og behageligt lys. Du finder også lamper i flet og selvfølgelig rislamper, der igen har fået en opblomstring i indretningstendenserne.

Også når det kommer til farve, er der mange forskellige muligheder i ILVA. Sorte og hvide lamper er ofte populære, fordi de ikke springer i øjnene og ikke kommer til at stå i en underlig kontrast til øvrige farver i rummet. Omvendt kan det være en rigtig god idé at bruge netop lamperne til at bringe en smule farve ind i indretningen. Lamper i klare farver som gul, grøn eller blå er et iøjnefaldende element i indretningen. Og til børneværelser er det særlig oplagt at kigge efter lamper med lidt mere farve.

Du finder også lamper i naturmaterialer, der passer fantastisk godt ind i den traditionelle nordiske indretningsstil, hvor det er afdæmpede farver, der går igen, og hvor naturen får lov til at præge indretningen. Lamper i røgfarvet glas passer også fint ind i mange forskellige stilarter. Og som et ekstra plus giver lamper med en røgfarvet skærm ofte et rigtigt blødt lys, der er rigtig godt over eksempelvis et sofabord.

Husk at vælge den rigtige pære til din nye lampe

Når du har fundet den perfekte lampe, skal du huske også at bruge et øjeblik på at vælge den helt rigtige pære til lampen. Hvis du har valgt en bordlampe, som skal kaste blød belysning i et hjørne af stuen, skal du undgå at vælge en skarp pære. Så kan din bordlampe komme til at fremstå dominerende i rummet, og lyset fra lampen vil ikke føles så behageligt, som du sikkert har drømt om. Omvendt er det vigtigt at vælge en tilstrækkelig stærk pære til arbejdslampen på skrivebordet eller pendlen over spisebordet. Du finder et stort udvalg af pærer hos ILVA. Vi har alt fra LED-pærer til dekorationspærer og globepærer.