Mest populære Lamper nu

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Lamper

Viser 24 af 370
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 370

Belysning

Se alle

loftlamper

Se alle

bordlamper

Se alle

gulvlamper

Se alle

væglamper

Se alle

lyskæder

Se alle

lamper

Tilbehør

Se alle

pærer

Se alle

ledninger og ophæng

Se alle

lampeskærme

Se mere om

Verner Panton

Smarte lamper til alle husets værelser

Når mørket sænker sig om aftenen, føler hele familien sig bedre tilpas, hvis der er den helt rette belysning i dit hjem. Humøret bliver meget bedre, når værelserne føles store og lyse, og der er nok lys i alle kroge og ved alle arbejdsstationer. Tænd alle dine lamper i din stue om aftenen og kig dig rundt – er hele stuen fyldt med lys, eller er der mørke områder, hvor lyset ikke kan nå hen? Har I mange funktioner i samme rum? Lamper skal supplere hinanden, og en god begyndelse er loftslamper over spisebordet og andre borde i stuen. Over spisebordet hænger de bedst, hvis der er ca. 70 cm mellem lampeskærmen og bordet. Lyset fra disse er bredt og diffust og dækker derfor et stort område, men lyset kan ikke nå ud i alle krogene. Derfor opnår du en meget bedre belysning ved at placere flere forskellige slags lamper i stuens andre områder. En god væglampe ved arbejdsbordet sørger for at både børn og voksne har et godt og skarpt arbejdslys. I sofahjørnet kan du supplere med både gulvlamper og en bordlampe på et lille hjørnebord. Så kan du kan få meget lys, når du vil læse en god bog - og mindre lys, når du vil se fjernsyn. I soveværelset har du som regel brug for et par smarte læselamper, som du let kan tænde og slukke fra sengen – og her er væglamper et oplagt valg. Til børneværelset bør du vælge lamper, hvor pæren er godt skærmet af, så lyset ikke skinner børnene i øjnene, når de leger på gulvet.

En smuk lampe med det helt rigtige lys kan gøre meget for stemningen i dit hjem. Lamper er dekorative og en smuk belysning kan i sig selv være kunst. I denne mørke tid er det dog også nødvendigt at have lys til andet end hygge. Vi opholder os meget indendørs, og det er derfor vigtigt, at du har den rette belysning til læsespottet, til arbejdspladsen og over spisebordet.

Hos ILVA har vi lamper med moderne og klassisk design

Gode lampeskærme fordeler lyset og skærmer for pæren, så du ikke bliver blændet, men udover denne praktiske funktion betyder designet af skærmen også meget i forhold til dit hjems indretning. Klassisk design som Copenhagen, Ball eller Florence giver hjemmet en elegance, hvorimod nye banebrydende designs som de rå Army lamper eller den meget farvestrålende lysekrone Camelot kan være med til at bryde stilen i hjemmet på en spændende måde. Vi har også mange designserier, så du kan få samme design i både bord-, gulv, væg- og loftslamper, hvis du gerne vil matche det samme look i flere værelser. Half Moon har et meget klassisk design, hvor den smarte skærm er en stor halvkugle i enten kobber eller hvid metal. Focus har et moderne industrielt design, hvor væglampen i denne serie med sin asymmetriske lampeskærm skærmer ekstra for pæren, så du kan få det perfekte læselys. Mix og match lamperne fra de forskellige serier med din øvrige indretning, og understreg en romantisk, moderne eller en klassisk stil med de forskellige designs. Vi garanterer, at alle vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten, så du kan være sikker på at du har et gjort et godt køb, når du køber lamper hos os. Gå på opdagelse i vores flotte og spændende udvalg, og giv dit hjem den helt rette belysning.