Kurv
Kurv
Produkter: 57
Produkter:57
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 57

Stort udvalg af loftlamper og pendler

Hos ILVA finder du et stort udvalg af loftlamper og pendler i mange forskellige stilarter, materialer, former og farver. Uanset om det er en lækker pendel over spisebordet, en farverig lampe til børneværelset eller en praktisk loftlampe til gangen, du er på udkig efter, så tør vi godt sige, at du i ILVA kan finde lige den lampe, du drømmer om. 

Loftlamper dækker over flere forskellige typer af lamper, der monteres i loftet. Der findes eksempelvis de frithængende pendel lamper, der typisk bruges som spisebordslampe. Og der findes lamper, der er monteret helt tæt til loftet og ofte er placeret i gangen eller entréen. Nogle loftlamper er designet til at kunne oplyse et helt rum og derved fungere som den primære lyskilde, mens andre er udformet på en måde, så de giver en mere direkte belysning over eksempelvis et arbejdsbord eller i en læsekrog. Men uanset hvor din loftlampe skal hænge, og hvad du skal bruge den til, så kan ILVA hjælpe dig. Se alt belysning her.

Indret hjemmet med loftlamper

Det store udvalg af loftlamper og pendler kan måske virke lidt overvældende, hvis du ikke helt ved, hvad du skal gå efter. Du skal selvfølgelig altid vælge efter din smag og din mavefornemmelse. Det vigtigste er, at du kan lide de lamper, der kommer til at præge indretningen hos dig. Der er dog nogle enkelte forhold, som det er fornuftigt at overveje, inden man køber sin nye loftlampe.

Hvis lampen skal fungere som grundbelysning i eksempelvis børneværelset eller soveværelset, er det vigtigt at gå efter en loftlampe med stor lysspredning, så lyset kan nå ud i alle rummets hjørner. Når du vælger en loftlampe til soveværelset er det desuden en god idé at vælge en lampe, der giver en blød belysning. Det kunne eksempelvis være en lampe med en skærm i røgfarvet glas eller måske en rispapirslampe, der har fået nyt liv i indretningen. Til børneværelset er det til gengæld vigtigt at gå efter en lidt mere robust model der kan holde til, at legetøj eller bolde indimellem kommer lidt på afveje. Heldigvis finder du i ILVA pendler i eksempelvis plast eller metal, som kan holde til lidt af hvert.

Hvis du omvendt skal købe en lampe til arbejdsbordet eller til din læsekrog i stuen, så er det en god idé at vælge en loftlampe, der har en udformning der giver en mere direkte belysning af et mindre område. 

Hos ILVA finder du desuden en række loftlamper eller pendler, der er ideelle som hyggebelysning i stuen eller soveværelset. Vælg en pendel med glasskærm og sæt en dekorationspære i, så har du dekorativ loftlampe, der vil gøre sig perfekt i et hjørne.

Tip: Kombiner eventuelt flere loftlamper i den samme serie for at skabe en rød tråd gennem indretningen. 

Find den rigtige spisebordslampe

En pendel lampe er for mange det naturlige valg over spisebordet. Her har du et utal af modeller at vælge imellem, så du kan finde lige akkurat den lampe, der passer bedst til netop din spisestue eller køkken-alrum.

Når du vælger en spisebordslampe, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger. Først og fremmest betyder lyset ved bordet meget, når du sætter dig med familie eller venner for at nyde et dejligt måltid. Det er rart at kunne se, hvad der bliver serveret. Men det er bestemt ikke rart at blive blændet af en skarp pære. Vælg derfor en lampe til spisebordet, der retter det direkte lys nedad og sørg samtidig for at hænge lampen i den rigtige højde over bordet. Hæng eksempelvis ikke lampe for højt op, men sørg samtidig for, at også høje personer kan se under pendlen og tale med personen på den anden side af bordet.

Hvis du har et stort spisebord, der er mere en 180 cm langt, kan det være nødvendigt med 2 pendler, så der også kommer lys ned til enderne af bordet. Eller vælg en loftlampe med flere lyskilder, der kan oplyse hele bordets længde.