Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Lyskæder til indendørs hyggebelysning

Uanset om du er i gang med at dekorere børneværelse, stuen eller soveværelset, så kan lyskæder være med til at bringe lidt ekstra hygge ind i rummet. Mange børn kan godt lide, at der er en smule lys i rummet, når de skal falde i søvn. Med en lyskæde kan du opfylde dette behov, uden at en for kraftig lampe holder barnet vågent. Derudover det praktisk med en smule lys i børneværelset, hvis du skal ind for at give en sut eller en tår vand om natten. 

Hvis du har et lidt mørkt hjørne i eksempelvis din stue, kan en lyskæde give en rigtig hyggelig belysning i det område af rummet, så hele rummet kommer til at virke oplyst og behageligt.

Lyskæde med batteri

Hos ILVA finder du lyskæder med batteri, der har den store fordel, at de er lette at flytte og kan placeres overalt, uden du skal sikre dig, at der er en stikkontakt i nærheden - eller er nødt til at have en forlængerledning liggende. De lyser typisk relativt svagt, og dermed er de særligt velegnede som hyggebelysning, mens de er mindre velegnede som en ekstra lille lyskilde i gangen eller på børneværelset.

Lyskæder er en uundværlig del af julepynten

Når man siger lyskæde, vil rigtig mange mennesker sikkert komme til at tænke på jul. Traditionelt bruges lyskæder rigtig meget i julemåneden for at skabe hygge og julestemning både inde og ude. I den mørke tid elsker vi at indrette boligen med både levende lys og elektrisk lys. Og med en lyskæde kan du på mange måder få det bedste af de to. De kan give den samme hyggelige belysning som levende lys, og samtidig skal du ikke bekymre dig om, de partikler som afgives fra stearinlys og kan genere sarte luftveje, ligesom du heller ikke skal spekulere på, om børn eller kældedyr som kan komme til at vælte lysene og dermed skabe en potentielt farlig situation. Du kan lave de fineste juledekorationer ved hjælp af en lille lyskæde med batteri, hvis du gerne vil undgå de levende lys. Kombinationen af det mørkegrønne gran, julepynt i fx guld eller rød og en lille lyskæde med et blødt lys giver den helt rigtige fornemmelse af jul og hygge.