Kurv
Kurv

ILVA Esbjerg

Adresse
Stormgade 133
6715 Esbjerg N
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Et moderne bolighus med møbler til hele hjemmet

Som Danmarks førende detailhandel indenfor møbler ved ILVA, hvad der rør sig indenfor boligindretning. Og hvis du er på udkig efter et stort udvalg af moderne møbler og inspirerende møbeludstillinger, så kom forbi vores bolighus i Esbjerg. Vi er nemlig en af ILVAs største møbelbutikker og derfor et godt sted at starte, hvis du leder efter møbler i Esbjerg.

Du finder os i den nordlige del af byen, kun få kilometer fra Esbjergs hyggelige, brostensbelagte gågade, hvor vi har indrettet 6.000 kvadratmeters boligunivers. Her er der god plads til at parkere bilen, mens du bevæger dig igennem vores store afdeling med boligtilbehør, lamper og tæpper, får ideer til indretningen af spisestuen blandt udvalget af spiseborde og stole, og afprøver komforten i et hav af sofaer og senge. I sommerhalvåret forvandles en del af møbelforretningen også til et spændende udendørsunivers, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonens havemøbler. Blandt hele vores sortiment finder du et varieret udvalg af stilarter, brands og priser, så der er noget for enhver. Og så er der naturligvis også mulighed for at opsnuse et godt tilbud.

Oplev ILVAs møbler i virkeligheden

På vores hjemmeside kan du altid gå på opdagelse i vores udvalg af møbler, ligesom du kan finde inspiration til din egen indretning i vores inspirationsunivers. Men vi synes altså, at vores møbler viser sig fra deres bedste side, når de ses i virkeligheden. Derfor er der gode grunde til at komme forbi vores store møbelhus i Esbjerg, hvor du ikke blot kan prøve møblerne, men også se dem i forskellige sammensætninger i vores udstillinger, så du kan blive inspireret til din egen indretning.

Her har du også mulighed for at få personlig rådgivning af vores faguddannede personale. Vores sengespecialister kan for eksempel hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dit behov, ligesom de kan vejlede dig i dit valg af madras.

Vores medarbejdere kan også fortælle dig om mulighederne for at designe dine egne møbler. Med vores modulsofaer, har du for eksempel mulighed for at bygge din sofa, så den passer til dine behov, ligesom du kan vælge lige præcis det stof og den farve, som du foretrækker. Så besøg os i 6715 Esbjerg N, og hør om de mange muligheder for at give møblerne et personligt præg.

Service med et smil i både hverdag og weekend

I ILVA vil vi gerne inspirere til en både moderne og personlig indretning. Det bestræber vi os på at gøre ved at lave spændende møbeludstillinger, hvor du kan håndplukke dine favoritideer og tilpasse dem dit hjem. Og vi gør det især ved at have både dygtige og venlige medarbejdere, der tager sig tid til at lytte til dine ønsker og behov, så I sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Du er velkommen til at komme forbi til snak alle ugens dage. Vores åbningstider dækker nemlig både hverdag og weekend, så du har mulighed for at blive vejledt i dit møbelkøb, når det passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i Esbjerg.