Kurv
Kurv

ILVA Fredericia

Adresse
Vejlevej 107
7000 Fredericia
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her


Parkering
Ja


Handicapvenligt
Ja


Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.


Finansiering
Du kan finansiere dit køb igennem Express Bank. Læs mere  her. Eller få hjælp i vores bolighus.

Find møbler til hele hjemmet i ILVA i Fredericia

Når du stiller bilen ved parkeringspladsen ude foran ILVA i Fredericia, er du ankommet til et område med mange muligheder. Vores møbelhus ligger nemlig i et område med masser af forretningsliv, kun få kilometer fra hjertet af historiske Fredericia.

Når du træder ind i møbelbutikken, bliver du mødt af vores kompetente og imødekommende medarbejdere, som står klar til at vejlede dig i dit køb. Du kan også gå på opdagelse på egen hånd i vores mange inspirerende udstillinger.

Det er vigtigt for os at have et stort udvalg af møbler til alle hjemmets rum, så du har gode chancer for at finde det, du kom efter. Vi har et godt udvalg af tæpper, senge, sofaer og lamper, såvel som et stort sortiment af børnemøbler til familiens yngste. I sommersæsonen stiller vi også havemøblerne frem, så du kan få det meste ud af dit uderum, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Vi har møbler til enhver pengepung

Vi gør vores bedste for, at du bliver mødt af inspirerende udstillinger og spædende varer, når du træder ind i vores møbelforretning i Fredericia. Vi har møbler i mange forskellige brands og stilarter, så der er noget for enhver smag. Vores store udvalg betyder også, at der er noget for enhver pengepung.

Vi har nemlig et bredt udvalg af møbler og boligtilbehør, der både rummer eksklusive og billige varer. Men uanset hvad du har betalt for dit møbel, kan du være sikker på, at vi har gjort vores ypperste for, at du kommer hjem med ordentlig kvalitet, der kan holde i mange år.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov og din pengepung, er du altid velkommen til at henvende dig til en af vores medarbejdere. Så hjælper de gerne med at finde den rette løsning til dig. De kan også vejlede dig i materialevalget i forbindelse med dit sofakøb og farverne på pyntepuderne. De kan hjælpe dig med at finde den rette madras, samt hvilken seng den skal kombineres med. Og meget mere.

Vi har åbent alle ugens dage

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores møbelunivers i postnummer 7000. Vi har sørget for gode parkeringsmuligheder, så du har et sted at stille bilen, mens du går på opdagelse i vores udstillinger. Og du kører sjældent forgæves, når du besøger ILVA i Fredericia. Vores åbningstider dækker nemlig både hverdag og weekend, så du har mulighed for at komme forbi, når du har tid.

Du er naturligvis også altid velkommen til at gå på opdagelse i vores online univers, hvor åbningstiderne strækker sig ud i det uendelige.