Kurv
Kurv

ILVA Frederikshavn

Adresse
Knivholtvej 1A
9900 Frederikshavn
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning her

Parkering
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Moderne møbelforretning tæt på natur og kultur

I Danmarks nordligste kommune er naturen i centrum. Her er skønne strande, grønne marker og en masse fantastiske oplevelser lige ude for døren, næsten uanset hvor du bor. Udover en masse natur, finder du også ét af ILVAs bolighuse. Vi ligger i 9900 Frederikshavn, hvor natur og kultur mødes i skøn forening i kommunens største by.

Vi befinder os desuden tæt på Danmarks eneste palmestrand. Så hvis du har taget turen til Frederikshavn for at nyde palmernes skygge og bølgernes brusen, men har glemt strandtæppet, så er der hjælp at hente. På under ti minutter kan du stå i vores afdeling med boligtilbehør og finde et alternativ blandt vores plaider – og så skader det jo ikke, at det efterfølgende kan pynte i stuen derhjemme.

Men du finder naturligvis meget mere end boligtilbehør hos os. Vi har et godt udvalg af møbler til alle hjemmets rum – og til alle familiesammensætninger. Hos os kan både par, singler og børnefamilier få deres møbelbehov dækket.

Her kan du vælge møbler med omtanke

Området omkring Frederikshavn byder på mange naturskønne oplevelser – og det skal det blive ved med. Hos ILVA gør vi en indsats for at passe på jordens ressourcer. Det gør vi blandt andet ved at forhandle møbler i høj kvalitet, der er lavet til at holde år efter år; men vi gør det også ved at vælge materialer med omtanke.

Allerede nu finder du et stort udvalg af FSC®-certificerede træmøbler i vores sortiment – og fremtiden byder på mange flere. Faktisk har vi et mål om at alle trævarer er FSC®-certificerede inden 2025. Vores træhavemøbler bærer allerede miljømærket for ansvarligt skovbrug, så du kan skabe et hyggeligt udeområde med god samvittighed. Du kan gå på opdagelse i alle vores udendørsmøbler og – tilbehør i sommerhalvåret, hvor vi stiller vores sortiment af havemøbler frem.

Skru op for hyggen med tæpper og lamper

Når solen skinner, begiver vi os ud af hjemmet for at nyde naturen og den friske havluft. Og når vinteren melder sin ankomst, så kommer tiden til at hygge indenfor hjemmets fire rammer i bløde sofaer og under et lunt tæppe. Begge dele kan du heldigvis finde i ILVA.

Vi har et stort sortiment både online og i vores møbelforretninger, der dækker et bredt udvalg af stilarter. Vi tror nemlig på, at de rigtige møbler tjener flere formål: Ud over at være praktiske, er de også med til at skabe den rette stemning. For eksempel kan den helt rigtige lampe og et blødt gulvtæppe indbyde til hyggelige stunder i selskab med en god bog, en tv-serie eller familie og venner. Så gå på opdagelse i vores mange spændende møbeludstillinger, og find inspiration til din stue, soveværelse eller spisestue. Vi har også en afdeling med møbler til børn og legetøj.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i 9900 Frederikshavn.