Kurv
Kurv

ILVA Haderslev

Adresse
Sverigesvej 1a
6100 Haderslev
Åbningstider
Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00
Bolighusets vareudlevering har fortsat åbent for afhentning af ordrer man-fre10.00-18.00 // lør-søn: 10:00-16:00
Tidsrum vareudlevering
Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Mojn og velkommen til ILVA i Haderslev

Har du svært ved at vælge den helt rigtige sofa til stuen, eller skal du stille an til kaffebord – men mangler bordet? Ta’ det sinne. Kom forbi ILVAs møbelhus i 6100 Haderslev, og se vores store udvalg af møbler til hele hjemmet.

Møbler har vi nemlig rigeligt af, alt fra tæpper og lamper til sofaer, senge og spiseborde. Vi har stillet dem frem i inspirerende møbeludstillinger, så du kan få en idé om, hvordan møblerne fungerer i forskellige sammensætninger. Derudover har vi Danmarks (måske) bedste medarbejdere, der vil gøre deres ypperste for at vejlede dig i dit køb og svare på dine spørgsmål. Uanset om du mangler hjælp til at vælge den rette seng, eller ønsker vejledning i alt fra pæren i lampen til farven på gulvtæppet, så står vores imødekommende medarbejdere klar til at hjælpe dig videre i processen med udgangspunkt i dine behov og ønsker – og naturligvis med afsæt i deres egen høje faglighed.

Stil an til kaffebord og sofahygge med møbler fra ILVA

Blandt vores udvalg finder du et stort sortiment af spiseborde i mange forskellige stilarter og størrelser, der kan danne baggrund for enhver sønderjydes kaffebordsdrømme. I vores afdeling med køkkentilbehør, finder du også et udvalg af stel og glas, så du kan dække et indbydende bord til de velsmagende retter.

Men kaffebordet er ikke det eneste, vi interesserer os for hos ILVA.

Helt fra vores spæde start i 1961 har sofaerne været vores hjertebarn. Derfor finder du især et stort udvalg af sofaer, når du besøger vores møbelforretninger. Vores sofadesign er inspireret af tidens trends, og findes i mange forskelle farver, materialer, størrelser og ikke mindst prisklasser. Flere af vores sofaer tilhører for eksempel kategorien Fast lav pris, som er vores udvalg af populære møbler til en fast lav pris.

Moderne møbler i historiske omgivelser

Vores møbelbutik er et besøg værd, hvis du er til gamle bygninger og nye møbler. Du finder nemlig vores udvalg af moderne møbler blot 1,5 km historiske Haderslevs brostensbelagte gader. Turen fra den gamle bydel kan foretages på både gåben, med offentlig transport eller bil, og kommer du udenbys fra, leder omkørselsvejen dig næsten lige til vores dør. Der er gode chancer for at finde en plads til bilen på vores parkeringsplads, så du ikke skal gå langt, hvis du kommer ud af vores bolighus med mere, end du havde regnet med.

Så hvis du er på udkig efter møbler i Haderslev, er vores bolighus et godt sted at starte. Vores møbeludvalg spænder bredt i både sortiment, stilarter og priser, så der er noget for enhver – og ønsker du hjælp til at få fragtet varerne hjem til dig? Så står vi også gerne for leveringen.

Find vores åbningstider her på siden, og kom forbi ILVA i 6100 Haderslev til en god snak om møbler og indretning.