Kurv
Kurv

ILVA Helsingør

Adresse
Klostermosevej 123 A
3000 Helsingør
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Moderne møbler i historiske Helsingør

Helsingør er en populær destination for alle, der elsker at mærke historiens vingesus. Byen er nemlig fyldt med historiske bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og et væld af kulturelle oplevelser for hele familien. Byen byder desuden på en rig maritim historie og er fortsat en aktiv havne- og færgeby. Og så er Helsingør naturligvis kendt for Kronborg slot.

Men du behøver ikke at have en forkærlighed for gamle bygninger for at aflægge byen et besøg.

3 km fra det charmerende centrum finder du en af ILVAs bolighuse, hvor du kan finde moderne møbler til ethvert hjem. I vores afdeling med senge, finder du for eksempel både boksmadrasser til kollegieværelset og kontinentalsenge til dig, der gerne vil investere i optimal komfort. Og du finder naturligvis også en masse andre møbler til hjemmets andre rum.

Så hvis det ikke er byens fortid, der trækker, så kom forbi ILVA i 3000 Helsingør, og gå på opdagelse i en verden af moderne møbler.

Find møbler til dit hjem – og din stil

Hvilken indretningsstil er du til? Klassisk, rustikt, romantisk?

Hos ILVA finder du et stort udvalg af møbler i forskellige stilarter, så der er gode chancer for at finde et møbel, der passer til netop dit hjem. Vil du for eksempel lade dig inspirere af Helsingørs maritime fortid i din indretning? Så kom forbi vores møbelforretning, og find møbler i blå og hvide nuancer. Eller giv dit hjem et royalt udtryk med møbler i velour, hvis du synes, at Kronborg slot ikke skal være den eneste kongebolig i området.

Ud over store møbler som senge, sofaer, spiseborde og lænestole, har vi også et udvalg af lamper, tæpper og boligtilbehør, som du kan kombinere for at skabe netop det udtryk, du drømmer om. Og hvis du har spørgsmål til vores sortiment, eller ønsker vejledning, så står vores imødekommende medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Skab et hyggeligt uderum med havemøbler og tilbehør

Helsingør er kendt for sin skønne natur og charmerende bygninger, så hvorfor ikke nyde så meget af det som muligt fra egen have? Uanset om du bor i lejlighed med udsigt over byens gader, i villa med stor have og udkig til åbne marker eller med havet i baghaven, så kan du finde møbler, der passer til dit uderum hos ILVA.

Når sommersæsonen nærmer sig, stiller vi nemlig havemøblerne frem. Her kan du både finde små cafesæt til altanen og hele loungesæt til den store terrasse. I denne afdeling, kan du også gå på opdagelse i en masse havetilbehør, så du kan gøre dit uderum lige så unikt og personligt som resten af dit hjem.

Men uanset om det er sommer eller vinter har vi et stort udvalg af moderne møbler. Find vores åbningstider her på siden, og kom forbi ILVAs møbelbutik i 3000 Helsingør, når det passer dig.