Kurv
Kurv

ILVA Holstebro

Adresse
Nyholmvej 4
7500 Holstebro
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Masser af moderne møbler i Holstebro

Hvis du er på udkig efter møbler i Holstebro, så kom forbi din lokale ILVA. Her finder du inspirerende og moderne møbeludstillinger, og vores medarbejdere står klar med et smil og kyndig vejledning. Foran butikken ligger en stor parkeringsplads, hvor du kan stille bilen, mens du er på opdagelse i vores møbelunivers. Men du behøver ikke at tage bilen, for vi står også gerne for leveringen af dine nyindkøbte møbler.

Du finder os i det nordlige Holstebro, og der er blandt andet nem adgang til butikken fra ringvejen. Så uanset om du kommer kørende i bil, på cykel eller med bus, så er det nemt at finde ud til os. Så kom forbi din lokale ILVA i 7500 Holstebro, og find de møbler, du mangler.

Boligindretning til hele hjemmet

Hos ILVA har vi møbler til alle rum, inde som ude, så du kan indrette et gennemført og moderne hjem, der afspejler din personlige smag:

Sofaer, lænestole og andre møbler til stuen

Hvis du leder efter møbler til stuen, så er ILVA et godt sted at starte. Helt fra begyndelsen har vores hjerte nemlig banket for sofaer. Blandt vores udvalg finder du derfor alt fra moderne veloursofaer til klassiske lædersofaer, og en masse andre spændende design derimellem. Udover sofaer finder du også et udvalg af lænestole, stuelamper, sofaborde og meget mere.

Stort udvalg af senge

Vi sover omtrent en tredjedel af vores liv, så det løber op på mange timer i sengen. Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den helt rette til dig, og derfor har vi sengespecialister, der står klar til at vejlede dig ud fra dine ønsker og behov.

Borde og stole til spisestuen

Uanset om du har køkken-alrum eller en spisestue, er spiseafdelingen som regel et af hjemmets hjerterum. Her samles vi rundt om spisebordet med familie og venner, og derfor er det vigtigt at finde borde og stole, hvor din personlig stil og komfort er i skøn forening. Hvis du er faldet for et spisebordssæt på vores hjemmeside, så kom forbi os for se det med egne øjne og teste siddekomforten, så du er helt sikker på, at du har fundet den rigtige løsning til dig.

Lamper og tæpper til alle rum

Et velindrettet hjem handler ikke kun om enkeltstående designmøbler; det handler også om at skabe den helt rette stemning. Boligtilbehør, lamper og gulvtæpper er alle med til at skabe sammenhæng både i og på tværs af rummene. Derfor har vi et stort udvalg af belysning og tilbehør til hjemmet i mange forskellige stilarter, så du kan skabe det udtryk, du drømmer om.

Havemøbler i sommersæsonen

Når temperaturerne stiger, kan du komme forbi din lokale ILVA og gå på opdagelse i et stort udvalg af havemøbler. Her finder du alt fra loungemøbler til den store terrasse og hyggelige cafésæt til altanen. Du finder også masser af havetilbehør, så du kan skabe et hyggeligt og indbydende uderum.

Danmarks største – og din lokale møbelbutik

Vi har mere end 40 møbelforretninger fordelt over hele landet og et stort online møbelunivers, og vi kan derfor godt kalde os Danmarks største detailhandler indenfor møbler. Men vi er også din lokale møbelforretning, hvor du kan finde de møbler, du mangler i din hverdag. Og du kan besøge os, når det passer dig, for vores åbningstider dækker både hverdag og weekend.

Så kom forbi din lokale ILVA, hvis du:

  • Ønsker personlig rådgivning af vores imødekommende medarbejdere
  • Vil inspireres til din egen indretning eller blot vil se møblerne med egne øjne, inden du køber
  • Vil have mulighed for at købe i butikken, hvorefter du selv kan fragte dem hjem eller få os til at levere dem for dig

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i 7500 Holstebro.