Kurv
Kurv

ILVA Horsens

Adresse
Ove Jensens Alle 19A
8700 Horsens
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

ILVA Horsens – din lokale møbelbutik

Tæt på centrum og med udsigt til fjorden, ligger der en møbelbutik, der samler alt til at opfylde dine indretningsdrømme. ILVA i Horsens er nemlig både dit lokale møbelhus og Danmarks største detailhandel indenfor møbler, og du finder derfor et stort udvalg af møbler til alle livets facetter. Vores bolighus rummer sofaer til både små og store stuer, spiseborde til enhver familiesammensætning, lamper til de mørke vintermorgener og havemøbler i sommersæsonen. Og så har vi også et stort udvalg af børnemøbler, så alle familiens medlemmer kan indrette sig godt i hjemmet.

Vi ligger desuden i et alsidigt område med både kulturinstitutioner og indkøbsmuligheder, så uanset om du bor i 8700, eller om du kommer kørende fra en af nabobyerne, kan du parkere ved os og få adgang til et udvalg af muligheder indenfor gåafstand.

Bliv vejledt af vores dygtige medarbejdere

Når du kommer på besøg i vores møbelhus i Horsens, bliver du mødt af et stort udvalg af både sofaer, lamper, tæpper og tilbehør til hjemmet. Vi synes at det er vigtigt at tilbyde et varieret udvalg af både stilarter, brands og prisklasser, så der er noget for enhver. Og hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der bedst dækker både dine behov og din pengepung, så står vores medarbejdere klar til at hjælpe med at finde de rette møbler til dig.

I ILVA i Horsens har vi nemlig dygtige og veluddannede medarbejdere, der ved hvad de taler om. Her kan du blive vejledt i alt fra siddekomforten i sofaen til farvevalget på gardinerne. Særligt din komfort er vigtig for os, og det gælder ikke mindst din sovekomfort. Derfor har vi særligt uddannede sengerådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den rette seng til dig; og de er ikke bange for at udfordre dig på det valg, du troede du skulle have. På den måde er du sikker på at komme hjem med den rette løsning til dig.

Find møbler til hele familien

Når du træder ind i ILVA i Horsens, træder du også ind i et komplet boligunivers. Her skal det være muligt at gå på opdagelse i vores møbelforretning og lade indretningsdrømmene forme sig. Vi vil nemlig ikke bare tilbyde et udvalg af møbler, men vi håber også på at inspirere dig til indretningen af dit eget hjem. Hele dit hjem.

Derfor har vi foruden møbler til stue, soveværelse og spisestue, også et stort udvalg af børnemøbler til både store og små børn. Og fordi vi ved, at familielivet kan byde på en travl hverdag, sørger vi for at have åbningstider, der giver dig mulighed for at aflægge os et besøg, når du har tid. Både i hverdagen og i weekenden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i Horsens.