Kurv
Kurv

ILVA Ishøj

Adresse
Industridalen 10
2635 Ishøj
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Abildager 14, 2605 Brøndby
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Lukket

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

BESØG VORES OUTLET
Hos ILVA Ishøj har vi en afdeling dedikeret til Outlet, hvor der løbende kommer ny varer til, til ekstra nedsatte priser.

Find nye møbler i ILVAs ældste bolighus

ILVA er en af landets ældste, stadigt eksisterende møbelkæder, og hvis du slår et smut forbi ILVA i Ishøj, så kan du købe nye møbler i vores ældste bolighus.

Men selvom adressen har heddet Industridalen 10, 2635 Ishøj siden 1977, så følger møbelbutikkens interiør med tidens trends. Her kan du nemlig finde moderne møbler til hele hjemmet: Her er der loftlamper, gulvtæpper og en masser møbler derimellem. Gå for eksempel på opdagelse blandt et stort udvalg af sofaer og lænestole til stuen. Men uanset hvilket rum du leder efter møbler til, er der mange at vælge imellem, for møbelforretningen i Ishøj er ikke kun vores ældste; med sine 10.000 kvadratmeter, er den også vores største.

Så hvis du er på udkig efter nye møbler i Ishøj, så er ILVA ikke et dårligt sted at starte. Skulle du komme langvejs fra for at gå på opdagelse i vores store boligunivers, så er vi lette at finde; der er nemlig nem adgang til møbelbutikken fra motorvejen og gode parkeringsmuligheder lige foran butikken.

Forny boligen til særligt lave priser

Hvis du er en ægte tilbudsjæger, så er vores møbelhus i Ishøj helt sikkert et besøg værd. Et udvalg af vores butikker har nemlig en dedikeret outlet-afdeling, og Ishøj er én af dem. For selvom denne møbelbutik er vores største, så er det en gang imellem nødvendigt at skabe plads til nye kollektioner. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at sælge de ældre til særligt skarpe priser?

Vores outlet består derfor blandt andet af sæsonvarer, som vi sælger ud af, kollektionsprøver og 2. sorteringsvarer.

Vores outletvarer varierer fra butik til butik, men du kan ofte finde billige:

Fordele ved at handle i din lokale ILVA

Vi elsker at byde kunder velkommen i vores bolighuse. Du kan komme forbi, når det passer dig, for vi har lange åbningstider, der dækker både hverdag og weekend.

Og der er gode grunde til at slå et smut forbi din lokale ILVA:

  • Se møblerne med egne øjne: Måske er du faldet for et af vores møbler på hjemmesiden, men har svært ved at forestille dig, om det passer ind hjemme hos dig. Så kom forbi butikken, og se varerne med egen øjne. Og hvis du derefter ikke kan vente med at få møblet med hjem, kan du både låne en trailer hos os, eller du kan få dine varer leveret direkte hjem til dig. Læs mere om levering.
  • Få masser af inspiration til din indretning: Vi har et stort udvalg af møbler, men endnu vigtigere så har vi indrettet vores møbelbutik, så den er fyldt med inspirerende indretningsløsninger. Så når du træder indenfor hos os, møder du ikke kun hav af møbler; du møder et levende boligunivers.
  • Gode råd og kompetent vejledning: Vi synes, at det er vigtigt, at du får en god oplevelse, når du handler hos din lokale ILVA. Derfor har vi veluddannede medarbejdere, der møder vores kunder med et smil, masser af gode råd og kompetent rådgivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores boligunivers i 2635 Ishøj.