Kurv
Kurv

ILVA Kolding

Adresse
Vejlevej 162
6000 Kolding
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her. 

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Finansiering
Du kan finansiere dit køb igennem Express Bank. Se mere  her. Eller få hjælp i vores bolighus.

Danmarks største detailhandel er også din lokale møbelbutik

Hvis du er på udkig efter møbler i Kolding, så er ILVA et godt sted at starte. Vi er nemlig Danmarks største møbelkæde, og derfor er der gode chancer for at finde netop de møbler, du er på udkig efter i vores lokale møbelhuse.

I ILVA i Kolding kan du både finde inspiration til din egen indretning blandt vores mange møbeludstillinger og få vejledning af vores dygtige medarbejdere. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at komme hjem med de rette møbler til deres behov. Så tøv endelig ikke med at spørge os til råds, uanset om du er på udkig efter store møbler som sofaer eller spiseborde eller helt små nips blandt vores boligtilbehør.

Så hvis du bor i eller omkring postnummer 6000, så kom forbi ILVA i Kolding. Vi ligger på Vejlevej, en af de centrale færdselsveje i Kolding, hvorfra du kan dreje næsten direkte ind på en stor parkeringsplads, stille bilen og gå på opdagelse i vores inspirerende møbelunivers.

Sofaer, tæpper, lamper og meget mere i høj kvalitet til fair priser

Lige siden vores spæde begyndelse i 1961 har vores fokus ligget på at forhandle kvalitetsmøbler til ordentlige priser. Og vores sortiment dækker alle hjemmets rum, fra loftlamper til gulvtæpper.

Så er du på udkig efter en sofa med chaiselong? Opbevaringsplads til familiens fodtøj? Eller en moderne lampe til teenageværelset? Så er der gode chancer for at finde det hos os. Vi har et stort sortiment af mange forskellige designmøbler i et hav af stilarter, så der er noget på enhver smag – og enhver pengepung.

Vores udvalg byder også på:

  • møbler til familiens yngste blandt vores børnemøbler
  • stilfulde tilføjelser til uderummet, når vi finder havemøblerne frem i sommersæsonen
  • ekstra gode priser blandt vores tilbud og spændende varer til Fast lav pris, som er et udvalg af populære møbler til faste lave priser.
  • og meget, meget mere…

På udkig efter en ny seng i Kolding? Få god rådgivning i ILVA

Sengen er vigtigt for vores søvn. Derfor er det vigtigt fos os, at du kommer hjem med den rette.
Når du træder ind i vores sengeafdeling i 6000 Kolding, bliver du mødt af et stort udvalg. Og det er helt forståeligt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Derfor har vi særligt uddannede sengespecialister, der kan hjælpe dig til navigere i udvalget og finde netop den løsning, der passer bedst til dig – uanset om du er på udkig efter din første boksmadras til kollegieværelset eller vil investere i en luksuriøs kontinentalseng.

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng der er den rette for dig, kan du også blive klogere i denne guide til valg af seng, inden du besøger vores møbelforretning i Kolding.

Vi håber, at vi ses i ILVA – og du er velkommen næsten når som helst: Vi har nemlig lange åbningstider, der dækker både hverdag og weekend.