Kurv
Kurv

ILVA Lyngby

Adresse
Gl. Lundtoftevej 5
2800 Lyngby
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja 

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Nye lamper, tæpper og senge i historiske omgivelser

I Kongens Lyngby er historiens vingesus så nærværende, at det næsten er til at tage og føle på. Her finder du både Bondebyen, en charmerende tidslomme midt i storbyen, og Lyngby Kirke, som kan dateres helt tilbage til 1100-tallet. Og på Gammel Lundtoftevej 5, 2800 Kongens Lyngby, nær den gamle kirke, ligger vores moderne møbelbutik.

Men selvom vores møbler følger tidens trends, har også ILVA en historie, vi værner om. For mere end 60 år siden, i 1961, åbnede vores grundlægger, Jørgen Linde, sin første møbelforretning med det formål at forhandle designmøbler med kant – og i en kvalitet der overgik prisen.

I dag er det stadig vores ønske at forene spændende design og god kvalitet med fornuftige priser, ligesom vi bestræber os på at være et inspirerende oplevelsesunivers. Derfor er vi ikke kun et bolighus med alt til hjemmet i form af lamper, tæpper, senge og meget mere; men også et sted, hvor du kan finde inspiration til din egen indretning.

To plan fyldt med møbler og boliginspiration

Med vores 4.400 m2 fordelt på to plan er ILVA i Lyngby én af vores største møbelhuse, og der er derfor masser af møbler at gå på opdagelse i – alt sammen overskueligt opdelt, så du nemt kan finde det, du er på udkig efter:

I de forskellige afdelinger finder du også vores kyndige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig videre i købsprocessen, uanset om du har spørgsmål til vores sortiment, muligheder for levering eller andet.

Stor afdeling med boligtilbehør

De små detaljer kan gøre en stor forskel i indretningen, og derfor er det ikke kun store møbler, vi forhandler. Faktisk har vi afsat mere end 800 m2 til vores afdeling med boligtilbehør. Her kan du både finde tæpper, vaser, forskellig vægdekoration og mange flere små detaljer til din indretning.

Så tjek åbningstiderne her på siden, og kom forbi ILVA i 2800 Kongens Lyngby. Vores møbelforretning er et besøg værd, uanset om du mangler nye møbler, inspiration til din indretning, eller blot har spørgsmål til vores produkter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne indretningsunivers midt i Lyngbys tidslomme.