Kurv
Kurv

ILVA Næstved

Adresse
Vestergårdsvej 40
4700 Næstved
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 16:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 16:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

ILVA Næstved åbner som et nyt bolighus

Fra sommeren 2022 vil bolighuset på Kanalvej gå fra at være et ILVA bolighus til at ændre navn til Kjeps bolighus. I den forbindelse åbner ILVA det nye ILVA Næstved bolighus på en ny adresse i Næstved Retail Park. Det nye ILVA Næstved bliver en stor møbelforretning på ca.2.500 kvadratmeter. Du kan altså fortsat finde ILVA i postnummeret 4700 Næstved, men blot på en ny adresse.

Samarbejdet mellem Jesper Kjep Rasmussens bolighus, som nu kommer til at hedde Kjeps bolighus, og ILVA ophører dermed til sommer. Det tidligere bolighus på Kanalvej i Næstved har siden 1969 været en del af IDEmøbler-kæden, som sidenhen blev til ILVA i 2019. Jesper Kjep Rasmussen er ejer af bolighuset og har været det siden 2014, hvor han overtog bolighuset fra sin far.

Besøg ILVA Næstved i Retail park

ILVA Næstved er en ny møbelforretning i Næstved Retail Park, som tilbyder et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Her kan du gå på opdagelse i komfortable senge, lækre havemøbler, smarte sofaer, smukke vaser, bløde tekstiler og meget mere. Vi forhandler møbler og boligtilbehør i forskellige prisklasser og i forskellige designs. Så hos ILVA Næstved er der gode muligheder for at finde netop dét, som du mangler til dit hjem.

Vi byder dig velkommen hos ILVA Næstved

Hos ILVA Næstved glæder vi os til at byde dig velkommen hos en ny og smart møbelforretning i Næstved. Vores brede sortiment byder på mange muligheder, når du skal indrette dit hjem med kvalitetsbevidste og moderne møbler. I det nye ILVA Næstved vil du kunne finde medarbejdere, der står klar til at rådgive og inspirere dig.

Er du i tvivl om, hvor du finder os? Få vores rutevejledning her, så du kan finde vej til dit ILVA Næstved.