Kurv
Kurv

ILVA Randers

Adresse
Marsvej 10-12, Paderup
8960 Randers SØ
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Finansiering
Du kan finansiere dit køb igennem Express Bank. Se mere  her. Eller få hjælp i vores bolighus.

ILVA – din lokale møbelbutik i Randers

Vil du besøge et møbelhus med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til hele hjemmet? Så er vores møbelbutik i Randers lige noget for dig. ILVA er nemlig både Danmarks førende detailhandler indenfor møbler, og så er vi din lokale møbelbutik. Derfor gør vi vores bedste for, at du føler dig både velkommen og inspireret, når du besøger vores møbelunivers i Randers 8960.

Vi ligger i den sydlige del af byen, og det er nemt at komme frem til os fra motorvejen. Og når du ankommer, er der gode muligheder for parkering lige ude foran butikken. Når du træder ind i vores møbelforretning, bliver du mødt af vores dygtige medarbejdere, som kan vejlede dig i alt fra senge, sofaer, tæpper og lamper til valget af entremøbler, havemøbler og meget mere. Hvis du ønsker det, er de med dig igennem hele processen i alt fra valget af farve, materiale, komfort og pris.

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi, selv hvis du ikke er på udkig efter et specifikt møbel eller ønsker vejledning. Du kan nemlig også bare gå en tur gennem vores mange møbeludstillinger og lade indretningsdrømmene tage form.

Moderne og personlige møbler til dit hjem

I ILVA kan du blive rådgivet til at skabe en både personlige og moderne indretning. Og måske har du endda lyst til at prøve kræfter med at designe dine egene møbler?

I Randers har vi flere løsninger til dig, der gerne vil slippe kreativiteten løs. Ud over vores modulsofaer, som du kan sammensætte præcis, som du vil have det, har du også mulighed for at give et udvalg af vores andre møbler et personligt præg. Du kan for eksempel vælge mellem forskellige stoftyper til din sofa og ændre farven på spisebordsstolene. Tag blot fat i en af vores medarbejder, så vejleder de dig igennem hele processen.

Men du behøver ikke at være en kreativ sjæl for at komme hjem med moderne møbler til hjemmet. Hos ILVA følger vi med i tidens trends, og derfor finder du et stort udvalg af møbler i moderne farver, materialer og stilarter, som er klar til at komme med dig hjem. Og vi har priser, som de fleste kan være med på. I Randers har vi for eksempel et stort sortiment af Fast lav pris, som er varer vi har købt et stort antal af og derfor har fået til en særligt god pris – og derfor får du også møblerne i denne kategori til fordelagtige priser.

Vi byder dig velkommen, når du har tid

Hvis du leder efter nye møbler i Randers 8960, så er du altid velkommen forbi ILVA. Vi har nemlig åbent i både hverdag og weekend, så du har mulighed for at besøge vores bolighus, når det passer dig. Vores lange åbningstider giver dig god mulighed for at gå på opdagelse i de spændende møbeludstillinger og få den vejledning, du har behov for i forbindelse med dit køb.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i Randers.