Kurv
Kurv

ILVA Roskilde

Adresse
Københavnsvej 125
4000 Roskilde
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Abildager 14, 2605 Brøndby
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Lukket

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Roskildes (måske) flotteste møbelforretning

I ILVA i Roskilde byder vi dig velkommen til en masse spændende udstillinger med møbler, lamper, tæpper, boligtilbehør – og havemøbler i sommersæsonen. Vi har et bredt udvalg af stilarter, priser og design; alt fra møbler med klassiske udtryk til moderne design. Kort sagt: her er noget for enhver, uanset om du er på udkig efter et nyt spisebord eller om det er sofaen, der skal udskiftes. Og du kan altid regne med, at kvaliteten er i orden.

Her på siden finder du vores åbningstider og adressen til vores møbelhus i Roskilde. Vi ligger lige ud til den østlige indfaldsvej til Roskilde, så vi er nemme at komme til og fra, uanset om du bor i Roskilde eller i en af de omkringliggende byer. Og der er naturligvis gode parkeringsmuligheder lige ude foran vores bolighus.

Og selvom vi gør vores bedste for at være Roskildes flotteste møbelforretning, behøver du ikke at tage turen til postnummer 4000 for at gå på opdagelse i inspirerende møbeludstillinger – faktisk har vi mere end 40 butikker i hele landet, så der er gode chancer for at slå et smut forbi os, uanset hvor du befinder dig i landet.

Seng, sofa eller lampe? Find de møbler, du mangler hos os

Hos ILVA forhandler vi et stort udvalg af møbler til alle hjemmets rum. Så hvis du leder efter møbler i Roskilde, kører du sjældent forgæves, hvis du besøger vores lokale bolighus – og har vi ikke det, du søger? Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig videre i processen, uanset om det handler om at bestille et bestemt møbel hjem til dig eller hjælpe dig med at finde gode alternativer.

Så hvad leder du efter?

  • Drømmer du om en ny seng?
  • En blød sofa med plads til hele familien?
  • Et godt lys fra en moderne lampe?
  • Eller noget helt fjerde…?

Hvis du savner det i din bolig, er der gode chancer for at finde det i ILVA i Roskilde. Ved flere af vores møbler har du også mulighed for at præge udseendet. Så hvis du har lyst til at finde din indre designer frem og sætte et personligt præg på et eller flere af vores møbler, er det bare om at henvende dig til en af vores medarbejdere; så hjælper de dig i gang.

Køb i butikken, og få det leveret direkte hjem til dig

Selvom vi er din lokale møbelbutik, har du måske alligevel et stykke hjem. Men bare rolig, du behøver ikke selv at skaffe flyttefolk og trailer for at få fragtet store møbler hjem til dig. Når du handler hos ILVA, har du nemlig flere muligheder for at få møblerne leveret hjem til dig, uanset om du bor i centralt i 4000 Roskilde eller andre dele af landet.

Afhængig af dine ønsker og behov, har du mulighed for at få leveret til kantsten eller vælge levering med indbæring. Tag en snak med én af vores medarbejdere, og find ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig. Du kan også læse mere om vores leveringsformer.