Hos ILVA Skejby kan alle dine boligdrømme gå i opfyldelse. Kom ind og lad dig inspirere af de mange udstillede møbler eller få en snak med vores faguddannede personale, der står klar med råd og vejledning, uanset om det er sofaen, sengen eller spisebordet, der skal skiftes ud.

I ILVA finder du altid et stort udvalg af sofaer i mange forskellige designs og farver. Her er alt fra de klassiske 2 personer tremmesofaer til store luksuriøse flydersofaer med velourbetræk. Så uanset hvilken stilart, du har i dit hjem, kan du hos os finde lige præcis den sofa, der passer ind i din stue.

Hos os finder du også skønne børnemøbler i kreativt og funktionelt design, der vækker glæde hos familiens yngste medlemmer. Eller gå på opdagelse i vores store udvalg af møbler til spisestuen. I sommerhalvåret byder vi desuden på et stort udvalg af havemøbler, der passer til alt fra den mindste altan til den største terrasse.

Husk også, at du kan booke en aftale med en af vores sengerådgivere, som vil give dig kyndig rådgivning, når du skal vælge din nye seng eller madras. Book en Sengerådgiver

Bemærk:

Vareudlevering for ILVA Skejby:

Tilst Søndervej 3
8381 Tilst
Tlf: 88 17 97 50

Du finder vareudleveringen bag ILVA bolighuset i Tilst