Kurv
Kurv

ILVA Skejby

Adresse
Graham Bells Vej 13 C
8200 Aarhus N
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Tilst Søndervej 3, 8381 Tilst
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Kom forbi vores store møbelunivers i Skejby

I den nordlige del af Århus, i Skejby, finder du et stort møbelunivers. Her har ILVA nemlig hele 5.500 kvadratmeter fyldt med møbler til hele hjemmet. Her er designermøbler til mange forskellige indretninger og budgetter, og vores udvalg rummer derfor både møbler til den kvalitetsbevidste forbruger og til budgetorienterede unge.

Så hvis du er på udkig efter nye møbler i Århus, så kom forbi ILVA i 8200 Skejby. Vi er kun en kort bus- eller cykeltur fra Århus C, og tager du bilen, så er der også gode muligheder for parkering foran vores møbelbutik. Der er desuden let adgang til vores møbelforretning fra motorvejen, så vi er også et nemt valg for dig, der bor udenfor Århus.

Vi er én af tre butikker i Århusområdet, så bor du i smilets by, er du også velkommen til at slå et smut forbi vores bolighuse i Tilst og Viby.

Møbler til livet

Uanset hvor du er i livet; om du skal til at indrette dit første hjem, om der skal gøres plads til et nyt familiemedlem, eller om der er opstået nye boligdrømme, efter at ungerne er fløjet fra reden, så kan du finde møblerne til dit indretningsprojekt hos ILVA. Vi har nemlig møbler til alle aspekter at livet:

Sofaer og senge:

Lige siden vores spæde begyndelse i 1961 har vores hjerte banket for sofaer. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg i mange forskellige stilarter og størrelser, alt fra moderne veloursofaer til klassiske sofaer i læder.

I vores sengeafdeling finder du både budgetvenlige boksmadrasser til førstegangskøberen og ekstra komfortable kontinentaltsenge til dig, der drømmer om hverdagsluksus. Og hvis du er i tvivl om, hvad der er ret rette seng for dig, så kan du få kyndig vejledning af vores faguddannede sengespecialister.

Spiseborde, lamper og tæpper:

I vores spisestueafdeling finder du et udvalg af spiseborde og spisebordsstole, hvor du både kan vælge et praktisk spisebordsæt eller sammensætte borde og stole i en unik kombination lige efter dit hoved.

Find også den rette belysning til spisestuen, stuen eller soveværelset blandt vores udvalg af lamper, såvel som bløde tæpper og meget andet blandt vores boligtilbehør.

… og mange andre møbler:

Blandt vores sortiment finder du også både børnemøbler, havemøbler i sommersæsonen, og mange andre møbler. Så uanset hvad livet bringer, kan du finde møbler, der dækker dine behov i ILVA.

Få hjælp til din indretning

Vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig igennem hele købsprocessen, uanset om du har spørgsmål til farvevalg på sofaen, eller vil høre mere om levering. De kan også hjælpe dig i gang med den kreative proces, hvis du går med tanker om at designe dine egne møbler; vi tilbyder nemlig flere muligheder for at sætte et personligt præg på vores møbler.

Du er velkommen forbi vores møbelhus i 8200 Århus N, når det passer dig, for vores åbningstider dækker både hverdag og weekend. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores store indretningsunivers.