Kurv
Kurv

ILVA Slagelse

Adresse
Japanvej 4A
4200 Slagelse
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Moderne møbelforretning tæt på Slagelse centrum

Få kilometer fra Slagelses hyggelige centrum finder du et af ILVAs møbelhuse. Her er der også skruet op for hyggen, for vi har indrettet et spændende og moderne boligunivers, som du kan gå på opdagelse i.

Uanset om du kommer kørende fra nord, syd, øst eller vest, så er det let at finde vej til vores møbelbutik. Vi ligger nemlig tæt på både motor- og landevej, så du ikke skal igennem byens små gader for at finde os. Når du kommer frem, er der gode muligheder for parkering. Og bor du i 4200 Slagelse, så er vi også kun en kort bus- eller cykeltur væk.

Så hvis du leder efter møbler i Slagelse, så kom forbi vores møbelforretning. Vi byder på faguddannede medarbejdere, kvalitetsmøbler til fair priser og en hel masse boliginspiration.

Mange gode grunde til at komme forbi din lokale ILVA

ILVA er en af Danmarks største boligkæder, og derfor finder du et stort udvalg af moderne møbler hos os. Og selvom du kan gå på opdagelse i udvalget online, er der masser af gode grunde til at komme forbi dit lokale bolighus:

Få hjælp til at finde den rette seng

Find den seng, du drømmer om i vores store sengeafdeling. Her kan du også få kyndig rådgivning af en af vores uddannede sengespecialister. De kender nemlig alt til god søvn og står klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg for netop dig.

Skab unikke sofaer og lænestole

Siden ILVAs spæde begyndelse har sofaer været vores passion. Derfor finder du naturligvis et godt udvalg af både sofaer og lænestole, så du kan indrette en hyggelig stue. Og hvis du ikke finder noget, der falder i din smag, så er alt håb ikke ude. Du kan nemlig også sætte et personligt præg på vores møbler, så de får lige præcis det udtryk, du drømmer om. Spørg blot en af vores medarbejdere, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at specialedesigne dine møbler.

Skru op for sommerstemningen med havemøbler

I sommerhalvåret stiller vi havemøblerne frem og byder vores kunder velkommen til vores udendørs møbeludstilling. Havemøblerne er udgangspunktet for mange gode stunder under solens stråler, så kom forbi og afprøv dem, så du er sikker på, at du har lyst til at sidde i dine nye havemøbler time efter solrig time.

Bliv oplyst om lamper, tæpper og meget mere

De fleste af os vil gerne have, at vores personlighed skinner igennem i indretningen. Så hvorfor ikke komme forbi og finde en lampe, der afspejler netop din personlighed – og lyser resten af din indretning op? Du kan også få hjælp til at vælge den rette lyskilde til dine behov. Det varierer nemlig fra rum til rum, hvor meget lys, der kan være behov for.

Når du alligevel er på besøg hos din lokale ILVA i 4200 Slagelse, så kan du også tage et kig på vores udvalg af bløde gulvtæpper, smarte opbevaringsløsninger og meget mere. Vores åbningstider dækker både hverdag og weekend, så du kan gå på opdagelse i vores indretningsunivers, når det passer dig.