Kurv
Kurv

ILVA Vejle

Adresse
Løversysselvej 1B
7100 Vejle
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

BESØG VORES OUTLET
Hos ILVA Vejle har vi en afdeling dedikeret til Outlet, hvor der løbende kommer ny varer til, til ekstra nedsatte priser.

Besøg vores store bolighus i ILVA Vejle

Hos ILVA Vejle finder du alt til boligen, om det er til stuen, spisestuen, haven, soveværelset eller andet tilbehør til boligen.

I vores store bolighus i 2 etager med elevator, kan vi byde jer velkommen til det største udvalg af møbler i hele Vejle, for vi er nemlig Vejles største bolighus.

Bolighuset er på hele 4200 kvm, fyldt med inspiration og altid mulighed for at gøre en god handel. Vores toptunede personale er klar med personlig rådgivning og hyggeligt samvær når der skal findes det helt rigtige til boligen.

Find de rigtige møbler i Vejle

Vi har mange års erfaring med at indrette boliger og er altid villige til at gå den ekstra meter for vores kunder, for at finde den helt rigtige løsning på vores kunders ønsker. Vi ønsker at når vores kunder besøger ILVA i Vejle at de føler sig hjemme, for vi hjælper med alt til den hemmelige hygge i form af, den helt rigtige sofa til de hyggelige aftner med børnene foran tv’et.

Vi hjælper med en helt rigtige seng uden revne i midten så der er plads til hele familien og alle ligger godt. Vi hjælper også med at sørge for at du kan lave en hyggelige oase i haven, med det helt rigtige loungesæt.

Vi hjælper selvfølgelig også med den helt rigtige belysning til boligen, så vi kan skabe den hygge netop du har behov for. Hos ILVA i Vejle har vi en kæmpe afdeling med boligtilbehør. Afdelingen er placeret i stuen etagen og rummer alt nips og pynt til boligen. Vi har et kæmpe udvalg indenfor, puder og tæpper, vaser, væg pynt, små opbevaring, sengetilbehør og lamper.

Udvalget skifter løbende og vi gør alt hvad vi kan for at lave afdelingen inspirerende ved at placerer farverne på reolerne så alt passer rigtig godt sammen, således at vores kunder kan forstille sig hvordan det kunne se ud hjemme hos dem selv.

Find den rette seng med vores sengerådgiver

Hos ILVA i Vejle er vi specialister i at efterkomme alle vores kunders ønsker, vi har Vejles største udvalg af senge. Senge afdelingen er placeret i stuen etagen, hvor vores kunder kan prøve, mærke, føle og finde præcis den seng der passe til behovet. Vi har senge fra, Nocturne, Dunlopillo, Wonderland og Tempur. Vi kan lave senge i mange fastheder, farver samt størrelse. Vi kan med andre ord skræddersy sengen efter ønsker. Vi har over 30 forskellige senge vist i bolighuset, alle i forskellige modeller og priser.

Stort udvalg af sofaer, lænestole og sofatilbehør

Hos ILVA i Vejle kan vores kunder bygge deres nye sofa præcis som de ønsker, vores sofa afdeling er både i stuen etagen og på 1 sal. Vi har et væld af sofaer, 2+3, chaiselong, hjørne, u-sofa, samt en række af modulopbyggede sofaer, faktisk så har vi over 40 forskellige sofaer vist i bolighuset. Med det store udvalg er vi helt sikre på at vores kunder altid ville kunne finde en sofa som netop opfylder deres behov.

Vi kan også lave lænestole i samme materiale som sofaen, udover det så fås der også nakkestøtter og andet tilbehør til vores sofaer. De fleste af vores sofaer fås både i stof og læder. Vi har sofaer i alle prisklasser og kvaliteter, det er kun fantasien der sætter grænser.

Hold øje med tilbud i vores outlet

Hos ILVA Vejle finder du også en outlet afdeling. I vores store outlet finder du et kæmpe udvalg af møbler. Vi har alt til stuen, spisestuen, soveværelset og haven. Hver Tirsdag får vi en sending nye møbler, som vi sælger til helt fantastiske priser. Møblerne er en kombination af udgåede møbler, 2 sortering eller helt nye møbler. What you see is what yout get.

Hos ILVA Vejle kan du også leje en freetrailer og få dit nye møbel med hjem samme dag.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne service og sætter en ære i at sørge for at vores kunder har en følelse af convenience når de har været på besøg hos os. Det skal være nemt at besøge vores store bolighus. Hos ILVA Vejle vil vi gøre alt hvad vi kan så vores kunder får den bedste oplevelse og byens bedste, service, vejledning og priser – alt hvad vi gør i ILVA Vejle er i kundens sted.


Vi ses i ILVA Vejle.