Kurv
Kurv

ILVA Viborg

Adresse
Center Vest 2
8800 Viborg
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Find alt fra loftslamper til gulvtæpper i ILVA i Viborg

Hvis du bor i eller omkring Viborg, behøver du ikke at køre langt, hvis du mangler nye møbler til dit hjem. Du finder nemlig din lokale ILVA i 8800 Viborg, mere præcist i vestbyen, hvor vi ligger i et levende handelskvarter.

Handelsmuligheder finder du også masser af, når du træder igennem dørene til vores møbelforretning. Her kan du gå opdagelse i vores mange udstillinger, der både rummer møbler til gulv, loft og alt derimellem. Vores faguddannede medarbejdere møder dig med et venligt smil og et hav af viden om indretning, så I sammen kan finde de rette løsninger til dig.

Vores udvalg af møbler og boligtilbehør er stort, og det er nemt at få tiden til at gå, når du går rundt i vores møbelunivers. Heldigvis har vi en stor parkeringsplads lige ude foran, hvor din bil kan stå i ro og mag, mens du er på opdagelse i vores bolighus.

Stort udvalg af møbler til hele hjemmet

Hos ILVA finder du altid et stort udvalg af møbler til hele hjemmet, og vores butik i Viborg er ingen undtagelse. Vi har et stort udvalg af senge, sofaer, tæpper, lamper og meget mere, så du har gode chancer for at finde netop de møbler, du mangler. Og i sommersæsonen gør vi også plads til en udendørsafdeling, hvor du kan finde masser af havemøbler.

Vi har også gjort vores bedste for at skabe et inspirerende møbelunivers, hvor du må låne så mange ideer, som du har lyst til. Gå for eksempel på opdagelse i vores små stuer, og find ud af, hvilken sofa der skal stå hjemme ved dig; hvilken lampe der skal hænge over dit sofabord; og bliv inspireret i dit valg af boligtilbehør. Eller tag en tur omkring vores udvalg af møbler til spisestuen, og se vores sortiment af spiseborde.

Ny sofa eller seng? Få den rette vejledning i ILVA

Det skal både være inspirerende og hyggeligt at komme forbi din lokale ILVA. Heldigvis har vi både dygtige og imødekommende medarbejdere, der hver dag bestræber sig på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de er på besøg hos os.

Hvis du for eksempel er på udkig efter en ny seng, kan du få den rette vejledning i ILVA. Vi har særligt uddannede sengespecialister, der kan hjælpe dig med at vælge den rette seng og madras til netop dine behov. Vi hjælper dig også meget gerne med alle andre spørgsmål, du måtte have til senge eller til nogle af vores mange andre møbler eller tilbehør.

Og der er ingen spørgsmål, der er for store eller små.

Vi vejleder dig i dit køb, uanset om du er i tvivl om farven på en vase, eller mangler hjælp til at finde den rette sofa.

Kom forbi vores møbelbutik, når det passer dig

For os handler det at være lokale ikke kun om at være i en by nær dig; det handler først og fremmest om at give dig en god oplevelse, når du leder efter møbler i Viborg.

Ud over at vi bestræber os på at give en god købsoplevelse til alle, der lægger deres vej forbi i ILVA i Viborg, sørger vi også for at have åbningstider, der dækker alle ugens dage. På den måde har du mulighed for at komme fordi vores møbelhus, når det passer ind i din hverdag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores møbelbutik i 8800 Viborg.