ILVAs historie går helt tilbage til 1961, hvor en selvstændig og visionær møbelhandler slog dørene op til sin første butik i Vanløse.  Manden hed Jørgen Linde og butikken fik derfor navnet J.L. Møbler. Jørgen Linde havde en mission: Han ville sælge møbler og boligtilbehør, der ikke lignede alle andres. Han ønskede at tilbyde sine kunder et udvalg af smukke møbler og boligtilbehør i godt design og i en overraskende god kvalitet i forhold til prisen.  Jørgen Linde var kendt for at være en ekstremt dygtig købmand. Og så var han ’polstermand’ til fingerspidserne: Sofaer var hans et og alt. Han ville sælge de bedste sofaer til sine kunder – til overraskende gode priser.  Salget gik støt og roligt fremad og Jørgen Linde begyndte gennem årene at få mod på mere.ILVA sælges til en købmand

Og for første gang siden den oprindelige stifter, Jørgen Linde, ejede ILVA, kom virksomheden nu ’tilbage’ til en købmands ejerskab – nemlig JYSK-grundlæggeren Lars Larsen.

Så i dag er ILVA ejet af en anden selvstændig og visionær mand, der har opbygget en international virksomhed inden for detailbranchen. 

ILVA står derfor stærkere end nogensinde og har i dag alle forudsætninger for fortsat at udvikle sig og cementere sin position som danskernes foretrukne bolighus.

I dag har ILVA syv bolighuse i Danmark: Aalborg, Aarhus, Ishøj, Kolding, Lyngby, Odense og Viborg. Derudover ligger der en ILVA i Malmö – samt et franchisebolighus på Island.

Og Jørgen Lindes ide holder ILVA fast i: ILVA vil være bedst til at udbyde, rådgive og inspirere til, hvad der skaber dejlige, personlige og hele hjem – hele livet!