Kurv
Kurv
Produkter: 574
Produkter:574
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 574

Skab orden i hjemmet med opbevaring

De fleste af os kender nok til, hvordan hjemmet nogle gange kan komme til at rode. Det kan tage lang tid og virke besværligt at rydde op, hvis hjemmet ikke er indrettet med funktionelle opbevaringsmøbler. Med de rette opbevaringsmøbler, kan dit hjem nemmere holdes ryddet og pænt. Funktionel opbevaring kan f.eks. være skabe, reoler, kasser, kurve og hylder.

Det kan være svært at finde det rette opbevaringsmøbel. Det er derfor en god idé at reflektere over ens behov samt tage højde for, hvor meget plads dit hjem har. Hvis du ikke har så meget plads, så kan du overveje reoler eller hylder, da de ikke tager så meget gulvplads. Derudover er reoler og hylder gode til opbevaring af småting såsom halstørklæder og vanter eller pyntegenstande såsom vaser og lysestager.

5 tips til opbevaring til stuen


1. Vælg opbevaring med glasfacader. Det kan f.eks. være et smukt vitrineskab, som du kan fylde op med porcelæn og glas.

2. Gå efter væghængte møbler. Væghængte møbler er gode, fordi de ikke optager en masse gulvareal i stuen. De er også praktiske, fordi du nemt kan støvsuge under denne type af opbevaringsmøbel.

3. Find møbler med indbygget opbevaring. Gode bud på møbler med opbevaring er konsolborde med skuffer, puffer med hulrum eller sofaborde i flere etager.

4. Udnyt lofthøjden. Vælg opbevaringsmøbler som er høje f.eks. reolsystemer, knagerækker eller skabe.

5. Brug kasser og kurve. Kasser og kurve er gode til opbevaring af småting såsom fyrfadslys, ledninger, blyanter, kortspil, m.m.

Find opbevaringsmøbler hos ILVA

Dit hjem skal gerne have et praktisk opbevaringssystem, men selvom det er praktisk, så kan din opbevaring samtidigt være flot og dekorativ. Hos ILVA finder du et stort udvalg af forskellige praktiske og dekorative møbler til opbevaring. Det kan enten være store møbler til opbevaring eller mindre møbler til opbevaring.

Husk at du altid er velkommen til at besøge os i bolighusene, hvor vi har udstillet en masse møbler fra vores brede sortiment.