Hos ILVA har vi mange gode bud på, hvordan du kan skabe mere plads på de kvadratmeter, du har til rådighed i dit hjem.

Vi har opbevaringsmøbler, som både praktisk og æstetisk kan glide ind i dit hjem, uden at det kommer til at synes proppet. Elsker du de sidste nye design-trends, så vælg en lys og moderne kommode fra serien Dormi, som har træben og er hvidlakeret. Vil du have en mere usædvanlig kommode, så ville selv Pippi Langstrømpe elske Atelier kommoderne, hvor skufferne både er forskellige farver og er af umage størrelser.

Mest populære netop nu

Se alle

skænke

Se alle

vitrineskabe

Se alle

hylder

Se alle

reoler

Se alle

knager og bøjler

Se alle

stumtjenere

Nyheder til opbevaring

Find inspiration til boligen

Gode råd om møbler

Har du brug for gode løsninger til opbevaring?

Kender du det der med, at du synes, at du har for lidt plads til opbevaring, eller at du godt lige kunne bruge en genial idé i forhold til at løse din aktuelle udfordring, der ligger i at få opbevaret dine ting? Hos ILVA har vi mange gode bud på, hvordan du kan skabe mere plads på de kvadratmeter, du har til rådighed i dit hjem. Vi har opbevaringsmøbler, som både praktisk og æstetisk kan glide ind i dit hjem, uden at det kommer til at synes proppet. Elsker du de sidste nye design-trends, så vælg en lys og moderne kommode fra serien Dormi, som har træben og er hvidlakeret. Vil du have en mere usædvanlig kommode, så ville selv Pippi Langstrømpe elske Atelier kommoderne, hvor skufferne både er forskellige farver og er af umage størrelser. Hvor kommoder mest bruges i soveværelser, så er en skænk et møbel, som kan bruges i stort set alle rum i huset – både i stuen, i børneværelset eller entréen. I underkategorien skænke finder du en række elegante og rummelige skænke i forskellige designs. I serierne Dreux og Curve finder du er herlige, retro-inspirerede skænke som, ud over at se fantastiske ud, også kan rumme en hel del. De er derfor meget anvendelige, særdeles fleksible og kan skifte funktion alt efter hvilket rum, de er placeret i. Vil du have mere farvestrålende og usædvanligt design, så er en skænk fra en af serierne Color eller Spazio det rette valg.

Få mere plads til tøjet med opbevaringsmøbler fra ILVA

Kniber det med pladsen, fordi familien eller garderoben vokser, så er det en god idé at investere i nogle gode møbler til opbevaring. Hos ILVA har vi gode, rummelige garderobeskabe såsom Locus garderobeskabe, der med deres glatte hvide overflade passer til et lyst og moderne soveværelse. Herudover kommer så det helt store indretningsmæssige spørgsmål: Hvor gør vi af alle vores mange sko og støvler? Det løses helt genialt og elegant via de praktiske skoskabe. Disse smarte møbler fylder minimalt i entréen eller soveværelset, og skoene er både gemt af vejen og tilgængelige. I serien Highline finder du flere praktiske størrelser, så alle skoene kan gemmes af vejen. Vi fører naturligvis også mere traditionelle møbler til opbevaring, såsom reoler, hylder og stumtjenere. Vi har en masse praktiske løsninger på, hvordan du får opbevaret alle de ting, som du gerne vil have inden for rækkevidde. Til småopbevaring kan du bruge de fine flettede kurve fra Arurong, som fås i flere forskellige størrelser i både hvid, naturfarvet og sort. Er du så heldig at have en god kælder eller et loftrum, så er vi også leveringsdygtige i forskellige former for kasser, der snildt kan bæres derhen at stå. Texas er firkantede kasser i lærred, som fås i forskellige nuancer af grå eller i støvet blå, og de kan lukkes med et låg. Hos ILVA kan du således anskaffe dig disse mange, forskellige former for opbevaringsmøbler eller kasser til ganske fornuftige priser. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige, så du behøver faktisk kun at lede ét sted, nemlig hos ILVA.