Kurv
Kurv
Produkter: 112
Produkter:112
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 112

Sådan indretter du med entremøbler

Det kan være svært at indrette med entremøbler. Entreen er det første rum, som du møder, når du kommer hjem efter en lang dag. Det er derfor vigtigt for mange af os, at vores entre møbler og entreen i sin helhed står flot. For at holde vores entre flot og ryddelig, skal det gerne være nemt at gemme sko, jakker, halstørklæder, vanter og andre småting væk. Med nogle praktiske entremøbler, kan det sagtens lade sig gøre at have en flot og ryddelig entre.

Herunder får du 4 tips til at skabe en god indretning af entreen.

1. Vælg lukket opbevaringsløsninger
Kommoder og skoskabe er ideelle entremøbler, fordi de har lukkede låger og skuffer. Dermed slipper du for at se på en masse overtøj, og du kan nemt gemme rodet væk.

2. En plads til dine småting
Ved at udvælge en fast plads til dine småting, kan du undgå at dine nøgler, cykellygter eller lignende bliver væk. Du kan bruge knager, en opslagstavle, en skål eller et dekorativt fad som opbevaring til dine småting.

3. Udnyt loftshøjden
Hvis du har en lille entré, kan det være en rigtig god idé at udnytte loftshøjden ved at hænge en knagerække eller en hattehylde op på væggen. Væghængte entre møbler er også en god idé i små entreer, da de frigiver gulvplads, hvilket giver mere luft til rummet.

Bonus tip: Spejle får rum til at syne større, så du kan med fordel tilføre et spejl til din entre indretning, hvis du har en lille entre.

4. Prioriter en bænk
Et uundværligt entremøbel er en bænk. Den er god til at sætte tasken på eller til når skoene skal på. Hos ILVA finder du bænke i mange forskellige størrelser, så selvom din entre er lille, så kan du sagtens finde en passende bænk.

Find de rette entremøbler og byd dine gæster velkommen

Entreen er også det første dine gæster møder, når de kommer på besøg hjemme hos dig. Mange os ønsker os derfor funktionelle entre møbler, som samtidigt skaber en indbydende entre indretning. Hos ILVA finder du entremøbler i design, som giver smukke og stilrene udtryk i enhver entre. Gå på opdagelse i ILVAs bolighuse eller på vores hjemmeside og find gode tilbud til nye entremøbler.

Psst.. Placer gerne en lanterne ude foran din hoveddør for at få dine gæster til at føle sig velkomne.