Kurv
Kurv

Garderobeskabe

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

Design dit eget klædeskab efter beehov

Noget af det sværeste ved boligindretningen er at få opbevaringsplads nok. Vi kender alle til det, at være nødt til at smide kasser i kælderen eller på loftet med ting, som vi egentlig gerne ville have ved hånden, men vi har bare ikke pladsen til det. Især soveværelset volder problemer, da vores tøj fylder. Derfor smider mange deres vintertøj på loftet i sommermånederne og omvendt, når det bliver for koldt til shorts. Det er nemlig svært at finde et garderobeskab, der kan indeholde det hele.

Et godt garderobeskab betyder rigtig meget, når der skal være styr på tøj, sko, accessories, overtøj og hvad vi ellers måtte have brug for at gemme væk. Derfor er noget af det vigtigste, når du skal finde et nyt garderobeskab til dit soveværelse, at du får et klædeskab, der rummer alle dine behov. Måske har du mange jakker og derfor har brug for en lang bøjlestang. Det kan også være hylder eller skuffer, der skal prioriteres. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine behov. Derfor anbefaler vi et tøjskab, som du selv sammensætter af forskellige moduler. Så er du sikker på at få et garderobeskab, der passer ind i netop dit hjem.

Du kan frit vælge imellem forskellige materialer. Skal skabet være i egetræ, i hvidt folie eller måske med et dejligt stort spejl på døren, så du kan se dig selv i hel figur? Indvendigt bestemmer du også selv indholdet med eksterne kommoder og hylder, der kan sættes ind, så det passer til dig.

Design dit eget indbygningsskab her

Stilrent og funktionelt garderobeskab

Har du ikke pladsen til at sammensætte dit eget garderobeskab, så finder du også hos ILVA en række færdigpakket skabe fra vores basic-kollektion, der alle er kendetegnet ved et funktionelt design og en stilren linje, der passer ind i et hvilket som helst soveværelse. Bor du uden så meget plads, så finder du her et garderobeskab, der ikke optager for meget plads, men hvor du alligevel har god opbevaring til dit tøj, sko og tilbehør. 

I vores store udvalg finder du med sikkerhed noget, der falder i din smag. Vi har alt fra skydedørsskabe til skabe med hængslede låger. Igen kan du vælge imellem en række lækre materialer som hvidt træ, egetræ eller sort glas. Uanset om du vælger at sammensætte dit eget personlige garderobeskab eller køber et enkelt klædeskab, så er du sikret et kæmpe udvalg blandt materialer af højeste kvalitet. Vi bruger materialer, der kan holde til et dagligt slid og som ikke kræver ekstra vedligeholdelse. Tør dit garderobeskab af med en fugtig klud, så holder skabet sig pænt i mange år frem. Dit køb er selvfølgelig dækket af vores prisgaranti, der er din garanti for den bedste kvalitet til prisen.

Hvis du trænger til lidt fornyelse i soveværelset, så kan du også tage et kig på vores store udvalg af kommoder, der passer i stilen til både vores senge og vores garderobeskabe. Vi har alt hvad du skal bruge til fornyelsen af soveværelset, så lad dig blot inspirere og bestil allerede i dag.