Kurv
Kurv

Kommoder

Produkter: 29
Produkter:29
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 29

Kommoder løser pladsproblemerne i hele hjemmet

Hører du også til dem, der ikke gider se på rod i hjemmet? Eller er pladsen i klædeskabet ved at blive for trang? Så er en ny kommode svaret. Her finder du de brede og dybe skuffer, der pakker alt fra jeans til legesager pænt af vejen. Vi har også sjove og dekorative skuffedarier med plads til alle de småting, der har det med at ligge og rode i stuen, fordi ingen helt kan finde ud af, hvor de hører hjemme. Alle vores kommoder er designet, så de tager sig flot ud i hvilket som helst rum. På denne måde er det helt op til dig selv at mikse og matche med dine eksisterende møbler, så du får den stil, der bedst afspejler din personlighed. Samtidig behøver du ikke at vælge, om du vil have et funktionelt opbevaringsmøbel eller et dekorativt designelement - vores møbler opfylder begge behov.

Kommoder og opbevaringsløsninger til enhver stil og pengepung

For at gøre det lettere for dig at orientere dig i vores store sortiment, har vi inddelt vores kommoder i de tre kategorier "good", "better" og "best". I hver kategori finder du flere forskellige opbevaringsmøbler i forskellige størrelser, farver og materialer. Fælles for dem alle er, at de er omfattet af ILVAs prisgaranti, der er din garanti for, at du får den bedste kvalitet til prisen, uanset om det er de eksklusiv eller prisbillige kommoder, du er på udkig efter.

I kategorien "good" har vi samlet de møbler, som vi vurderer er bedst til prisen. I kategorien "better" finder du stilrene opbevaringsmøbler, der gør sig godt både på kontoret, i soveværelset og i stuen. Endelig finder du i kategorien "best" vores mest eksklusive kommoder såsom den populære Travel-serie, der er udformet som gamle rejsekister. Ved du på forhånd, at dit møbel skal udfylde en specifik funktion i et specifikt rum i hjemmet, kan du eksempelvis matche med vores serie af klædeskabe. Så er du sikker på at få kvalitetsmøbler, der både supplerer hinanden funktionelt og klæder hinanden visuelt.