Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 171

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Møbel outlet med kvalitetsvarer hos ILVA

Er du typen, der elsker at snuse rundt efter de allerbedste tilbud? Så er dette online outlet med møbler og boligtilbehør lige sagen for dig. Her finder du et hav af varer, der sælges til langt under normalprisen. Så der er virkelig god mulighed for at gøre en god handel. Det er blandt andet her, du kan finde de sæsonvarer, der skal sælges ud, så der bliver god plads til den kommende sæsons nyheder. Og du finder også varer, som er på vej ud af sortiment, men som fortsat kan findes i enkelte bolighuse rundt omkring i landet.

I vores online outlet vil udvalget løbende blive opdateret, så der hele tiden er nye ting, du kan kigge nærmere på. Så det er en rigtig god idé at slå vejen forbi jævnligt, så du ikke går glip af de gode tilbud. Måske er netop din drømmesofa på vej på outlet? Eller måske finder du lige akkurat den vase eller de puder, du har sukket efter til en knivskarp pris.

Besøg vores møbel outlet i Ishøj eller Odense

I to af ILVAs bolighuse har vi fundet plads til at etablere et outlet-område, hvor du kan finde varer i god kvalitet og stand til virkelig gode priser! Besøg vores møbel outlet i Ishøj og Odense og find eksempelvis sofaer, boligtilbehør, stole, borde og meget mere. I Outlettet finder du både de sæsonvarer, der skal sælges ud for at gøre plads i butikken til den nye kollektion og du finder varer med mindre fejl, der ikke har betydning for produktets funktion eller udtryk.

Bemærk, at vi ikke kan love, at du kan finde de samme vare i outlet i vores bolighuse, som du finder her på web og omvendt. Så det er med at slå til, når du finder noget, du godt kunne se passe ind i indretningen hjemme hos dig. Ellers kan det være, at der er en anden, der snupper det for næsen af dig.

Outlet

Her i vores outlet kan du være heldig at finde lige det, du mangler, eller måske det du ikke vidste du manglede.
Altid til en god pris.

What you see is what you get og udvalget skifter hele tiden, så kig forbi, måske er der noget, der kan friste.

Besøg vores outlet i ILVA Odense, ILVA Ishøj, ILVA Vejle og ILVA Viby

I ILVAs bolighuse i Odense, Ishøj, Vejle og Viby J finder du også et stort outlet-område, hvor der er rigtig god mulighed for at gøre en god handel.
Bemærk, at du ikke nødvendigvis finder de samme varer i bolighusenes outlets, som du kan finde her på siden.