Kurv
Kurv

Plejemidler til møbler

Produkter: 22
Produkter:22
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 22

Møbelpleje forlænger dine møblers levetid

Når du har brugt tid på at udvælge de perfekte møbler til dit hjem, så kan vi godt forstå, hvis du også gerne vil passe godt på dem. Der er heldigvis både nogle ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på sofaer, spiseborde, tæpper og mange andre af hjemmets møbler, ligesom du også har mulighed for at yde førstehjælp, hvis der skulle opstå en plet.

Her på siden finder du møbelpleje, møbelolie, lædercreme og mange flere plejemidler, du kan anvende til at få dine yndlingsmøbler til at holde år efter år.

Giv dine møbler en god behandling med møbelpleje

Forskellig møbelpleje såsom læderfedt til møbler, møbel- og tekstilimprægnering, møbelvoks og meget andet forebyggende møbelpleje styrker dine møblers holdbarhed, så de både holder længere – og holder sig pæne. Hvis du har træ- eller lædermøbler, der er begyndt at se lidt småtriste ud, at kan du nemlig, afhængig af materialet, anvende møbelolie, voks til træ eller læderfedt til at genskabe gløden i dine møbler.

Blandt vores udvalg af møbelpleje finder du flere produkter fra mærket Guardian, der har specialiseret sig i vedligeholdelsesprodukter til møbler. Og du kan derfor både finde Guardian møbelpleje samt tekstilrens og - imprægnering fra mærket.

Giv gamle møbler nyt liv med læder- og tekstilrens

Udover at forskellige former for møbelpleje sikrer, at pletter og anden snavs har sværere ved at trænge ind i stoffet, kan du også finde forskellige midler til rensning af møbler:

Tekstilrens

Hvis du har fået pletter på tæppet eller spildt kaffe i stofsofaen, så er tekstilrens din redning. Du kan læse mere om tekstilrens til sofaer og andre møbler i vores vejledning til pleje og vedligeholdelse af stofbetræk.

Tip: Som regel kan tekstilrens til møbler også anvendes på tøj.

Læderrens

Hvis du har lænestole og sofaer i læder, kan du med fordel investere i læderrens og anden læderpleje til møbler. Læs mere om pleje af lædermøbler i vores plejeguide, så du er sikker på at vælge den rette læderpleje til din sofa. Her kan du også blive klogere på, om det overhovedet er nødvendigt at pleje dit møbel med læderfedt.

ILVA giver dig gode råd til, hvordan du passer på dine møbler

Møbelpolish, sprays til sofarens og meget andet møbelpleje… Vi vil så gerne have, at du bliver glad for dine møbler i lang tid. Derfor har vi et varieret udvalg af plejemidler, så du har masser at vælge imellem, når dagen står på til rensning af møbler. Af samme årsag har vi også samlet en masse information om, hvordan du vedligeholder dine møbler – og med hvilke produkter – så der er gode chancer for, at dine møbler holder år efter år. Du kan læse vores plejeguide, hvis du leder efter vedligeholdelsestips til dine indendørsmøbler, såsom behandling af ubehandlet træ og lædermøbler, og hvilken sofarens du skal vælge, når du skal rengøre din stofsofa. Hvis det er dine udendørsmøbler, der trænger til en opdatering, kan du læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler.

Du er velkommen til at komme forbi dit lokale bolighus, hvis du ønsker mere vejledning til møbelrens. Du kan naturligvis også altid kontakte os på chatten eller telefonisk.