Kurv
Kurv

BOKSMADRASSER

En boxmadras er en springmadras, der er monteret med en kraftig træramme, så madrassen ikke kan bøjes. Boxmadrasser findes i et utal af modeller, der har noget forskelligt at byde på. Du finder boxmadrasser i forskellige prisklasser. 

Vælg sengestørrelse:

Produkter: 171
Produkter:171
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 171

Boxmadrasser - det enkle madrasvalg 

Boxmadrasser er blandt danskernes foretrukne madrasser. En af grundene til det er, at boksmadrassen i kombination med 4 sengeben eller et par meder udgør en fuldt funktionsdygtig seng. Dermed bliver den et let og også billigt alternativ til eksempelvis kontinental- og elevationssenge

En anden stor fordel ved denne type madras er dens lethed, der gør den velegnet til de fleste, hvad enten du har brug for en dobbelt boxmadras på 180x200 til soveværelset, en boxmadras på 140x200 til teenageværelset, eller en enkeltmands boxmadras på 90x200 til gæsteværelset.

En boksmadras kan ganske enkelt bruges langt de fleste steder. Og den enkle udformning gør den let at flytte, uanset om der bare skal støvsuges grundigt, eller den skal flyttes til en helt ny bolig.

Hvilket boxmadras-sæt skal du vælge?

Når du køber din boxmadras på ilva.dk, er det faktisk et boxmadras-sæt, du køber. Vores boxmadrasser sælges nemlig inkl. en topmadras. Det betyder, at du ikke behøver at få købt en topmadras med, men samtidig betyder det også, at der egentlig er to forskellige madrasser med forskellige egenskaber, du skal forholde dig til, når du køber boxmadras-sættet hos os.

En tommelfingerregel, du kan støtte dig til, når du løber listen af senge igennem er, at jo højere kropsvægt jo fastere madras. Fastheden siger noget om, hvor meget tryk der skal til for at påvirke fjedre eller skummet i en madras. Og jo tungere man er, jo kraftigere et tryk kan man naturligt nok lægge på madrassen. Du kan benytte filteret øverst på siden til at sortere blandt produkterne, så er det lidt lettere at se, hvilke madrasser der er bløde eller faste.  

Som du måske allerede har fornemmet, kat det godt være lidt svært at gennemskue, hvilken seng der passer dig bedst. Skal det være med skum, fjedre eller en kombination? Skal topmadrassen være med latex eller skum? Eller skal det være en temperaturregulerende celcius-topmadras?  

For at klæde dig lidt bedre på til at træffe det helt rigtige valg, har vi har samlet en række gode råd til valg af madrasser og senge her: Gode råd om madrasser. Den lille guide vil give dig en lidt større indsigt i, hvad de forskellige betegnelser dækker over. Dermed bliver du måske lidt bedre klædt på til at vælge mellem de mange boxmadrasser.

Få en sengerådgiver til at hjælpe dig med købet

Hos ILVA ved vi godt, at det kan være svært at navigere i en madrasjungle, hvor ord som pocketfjedre og bonellfjedre sikkert ikke siger dig alverden. Derfor deler vi gerne ud af vores viden og gode råd. Både når du besøger et af vores bolighuse, men også når du shopper online hos os. Du kan booke en uforpligtende aftale med en af vores dygtige sengerådgivere, hvis du gerne vil have råd og vejledning hele vejen gennem købet. Du kan frit vælge, om du vil lave en aftale med én i dit lokale bolighus, eller du kan vælge, at du gerne vil ringes op, så du kan sidde derhjemme foran skærmen og blive guidet igennem vores udvalg af senge.

Husk tilbehøret til din nye boxmadras

Selvom en boxmadras eller et boxmadras-sæt praktisk talt er en færdig seng, er der alligevel noget tilbehør, som det er en rigtig god idé at købe sammen med din nye madras. Vi kommer med vores bud på tilbehør, som du bør købe med - og tilbehør som kan gøre din boxmadras-seng lidt mere eksklusiv at se på.

1: Sengeben eller meder til boxmadras-sættet

Vi anbefaler, at du tilkøber enten sengeben eller meder til din boxmadras. Om natten afgiver man en del fugt i form af sved, og hvis ikke der er luft under sengen, risikerer man at fugten ophober sig i madrassen. Der er både dårligt for madrassen, hygiejnen og indeklimaet i soveværelset. Det er et spørgsmål om smag og behag, om meder eller sengeben er det rigtige valg. Det kan dog være en fordel med meder, hvis du har købt en 140x200 cm stor boxmadras. Mederne vil støtte den store madras bedst og dermed give en mere stabil seng.

2: Rullemadrasser beskytter din nye boxmadras

Som allerede nævnt medfølger der en topmadras, når du køber dit boxmadras-sæt i ILVA. Men vi anbefaler, at du også husker at få en rullemadras med, når du køber en ny seng. Det er en ganske tynd madras, der hjælper til at beskytte topmadrassen mod slitage og skidt, så den holder endnu længere. Rullemadrasser kan smides i vaskemaskinen ved høje temperaturer, når du alligevel skal have skiftet sengetøj, og på den måde kan du også sikre at hygiejnen er i top. 

3: Skab en fuldendt sengeløsning

Hvis du gerne vil have lidt mere hygge og et lidt mere luksuriøst udtryk ud af din boxmadras, så kan du overveje, om du skal købe en sengeramme eller en sengegavl. Det giver et mere fuldendt udtryk, end hvis boxmadrassen står alene med et sæt ben.

Derudover har du naturligvis mulighed for at tilkøbe eksempelvis sengetæppegavlpuder og ikke mindst lækkert sengetøj, så du får en seng, du glæder dig til at komme i hver aften.