• Gratis levering af senge

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Book en sengesælger

  kvalificeret rådgivning af fagudannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

Hos ILVA hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den helt rette seng, og du får altid god kvalitet for pengene. Derfor giver vi dig helt op til 10 års sætningsgaranti på madrassen og 25 års garanti mod fjedre- og rammebrud. Og på nogle af vores madrasser får du endda livstidsgaranti. Vores senge er produceret af de bedste materialer og skabt til at holde dag efter dag – og nat efter nat. Så forhåbentlig får du slet ikke behov for garantien.

Hos os finder du Danmarks største og bedste udvalg af senge og madrasser. Gå på opdagelse i udvalget af senge fra både anerkendte og roste mærker og vores egne brands, der giver dig fuld valuta for pengene.

Ugens bedste tilbud på sengeBOKSMADRASSER

En boksmadras er egentlig bare en springmadras monteret med en kraftig træramme, og dermed er det en meget enkel sengeløsning. Boksmadrassen er som regel også et meget prisvenligt valg sammenlignet med andre sengetyper. Dette skyldes, at boksmadrassen blot skal kombineres med sengeben eller meder for at udgøre en fuldt ud funktionsdygtig seng.

Vælg størrelseELEVATIONSSENGE

Har du brug for ro, afslapning og behagelig liggekomfort? Så er elevationssengen et godt bud til dig. Elevationssengen er den perfekte seng til dig, der nyder at læse en god bog eller se noget godt TV i sengen. Her får du en funktionel seng, som du kan hæve og sænke i forskellige niveauer alt efter dine individuelle behov. Det kræver blot et enkelt klik på fjernbetjeningen.

Vælg størrelse

BOKSELEVATIONSSENGE

En boxelevationsseng er som navnet antyder en seng med elevation. Den afgørende forskel i forhold til en traditionel elevationsseng er, at selve madrassen er fastmoteret og dermed en integreret del af elevationsbunden. Dermed er der ikke behov for en madrasbremse i fodenden som på traditionelle elevationssenge og komforten er helt i top.

Vælg størrelse

KONTINENTALSENGE

En kontinentalseng er en god investering til dig, der ønsker en luksus-seng med lækkert udseende og den dejligste komfort. Kontinentalsengen er opbygget af flere lag, som skal sikre dig den bedste liggekomfort om natten. Sengen er opbygget af en boksmadras nederst, enten en boksmadras eller springmadras i midten og en topmadras øverst, som sætter prikken over i'et.

Vælg størrelseSe alle aktuelle tilbud på senge:

Tilbud på boksmadrasser

Tilbud på elevationssenge

Tilbud på kontinentalsengeDe stærkeste sengebrands samlet ét sted

Inspiration til soveværelset

Guiden til en god søvn

Danmarks største udvalg af senge

Søvn er fuldstændig afgørende for vores trivsel. Når vi sover for lidt bliver vi irritable og uoplagte, vi kan få koncentrationsbesvær og få svært ved at huske. Derudover påvirker mangel på søvn i sidste ende vores helbred. Derfor er der al mulig grund til at sikre sig, at man vælger den helt rigtige seng.

Der findes dog ingen facitliste for, hvad der er en god seng. Alle mennesker er forskellige, og derfor stiller vi også forskellige krav til vores seng. Hos ILVA ved vi godt, at der ikke er én type seng, der passer til alle. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af senge og madrasser, så du kan gå på opdagelse i vores imponerende sortiment og finde netop dén seng, der bedst opfylder dine behov.

En seng er ikke bare en seng

En seng er en fællesbetegnelse for en bred vifte af forskellige typer af madrasser i kombination med andre madrasser og eventuelt sengeben. Dermed er der en masse ting, du skal afklare med dig selv og en eventuelt partner, når du vælger den eller de rigtige senge. Det første I skal have afklaret er, om I skal have en enkeltseng, en trekvartseng eller en dobbeltseng? Det valg plejer at være relativt let, da det i høj grad styres af, hvor sengen skal stå og hvem der skal bruge den. Dernæst skal I beslutte jer for typen af seng. Elevationssenge, kontinentalsenge og boxsmadrassæt er nogle af de mest gængse typer af senge. Og selv når du har besluttet dig for, hvilken type seng du drømmer om, så skal du stadig vælge mellem flere forskellige modeller med forskellige opbygninger, materialer og fastheder. Der er med andre ord nok at tænke over, når du kaster dig ud i senge-shopping. Har du brug for lidt hjælp undervejs, kan vi anbefale dig at læse denne lille guide, der beskriver de forskellige madrastyper: Gode råd til valg af madras.

Du er naturligvis også velkommen i vores bolighuse rundt om i Danmark, hvor vores dygtige sengeeksperter står klar med råd og vejledning. Book en aftale online her: Book en sengeekspert.

Skal du vælge en dyr eller en billig seng?

Når du køber en ny seng, kan det være svært at gennemskue, hvad du får for pengene. Hænger pris og kvalitet sammen? Kan det passe at en dyr seng er så meget bedre end et billigere alternativ, at det kan retfærdiggøre en langt højere pris?

Det er svært at give et entydigt svar på, da til en vis grad beror på en subjektiv vurdering af hver enkelt seng. Men hos ILVA er vi overbeviste om, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi har masser af gode senge til attraktive priser, hvor du få god kvalitet for pengene. Vi har også luksuriøse sengeløsninger, hvor du får en uovertruffen kvalitet. Vi kan altid stå inde for, at kvaliteten af vores senge stemmer overens med prisen, hvad enten du vælger en dyr mærkevareseng eller om du vælger en billig seng fra vores eget mærke Nocturne.

Når du klikker dig igennem de mange forskellige senge her på siden, vil du hurtigt opdage, at prisen for en seng spænder bredt. Vi har enkle boksmadrassæt til et par tusinde kroner, og vi forhandler mærkevaresenge til 40.000 kr. og derover. På den måde kan du finde noget for enhver pengepung. Det bedste råd er derfor, at du sætter dig ind i de forskellige egenskaber, de forskellige senge kan tilbyde og vælger på baggrund af dette. Og så er du selvfølgelig meget meget velkommen i et af vores bolighuse, hvor vores sengeeksperter er klædt ekstra godt på til at rådgive kunderne i køb af de helt rigtige senge.

Derudover er der selvfølgelig også grund til at overveje, hvor meget du skal bruge den seng, du er i færd med at købe. Hvis det er en seng til et gæsteværelse eller til sommerhuset, så skal senge typisk bruges færre nætter om året, end den seng du har i di soveværelse. Derfor vælger mange de billigere alternativer hertil og bruger så lidt mere på den seng, de sover i næsten hver nat.

Er der en grund til at vælge en seng fra et kendt mærke?

Mange vælger at købe en mærkevareseng ud fra en opfattelse af, at man kan forvente lidt ekstra af en seng fra et af de anerkendte mærker. Hos ILVA forhandler vi både vores eget mærke Nocturne og senge fra mere kendte producenter som Wonderland, Tempur og Dunlopillo. Hvilket mærke, du skal vælge, afhænger helt og holdent af, hvilke behov du har og hvilke krav, du stiller til din nye seng.

Nogle af mærkerne udmærker sig ved at være ekstraordinært innovative og har udviklet unikke teknologier, der giver deres senge nogle helt særlige egenskaber. Andre har gennem mange år forfinet kvalitet og komfort, og har dermed fat i en anden kundeskare. Men fælles for alle de mærker, der forhandles i ILVA er, at der er tale om sengeproducenter, hvor kvaliteten er i fokus. Som allerede nævnt så koster kvalitet, og derfor er senge fra eksempelvis Wonderland og Tempur dyrere end senge fra andre mere ukendte producenter. Men også mærkevaresenge findes i forskellige serier, hvor nogle er billigere end andre.

Book en aftale og få hjælp til at vælge den rigtige seng

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan komme til at tale med en sengeekspert, når du kommer ned i bolighuset, kan vi varmt anbefale, at du booker en tid. Så er der afsat god tid til, at du kan høre om de mange forskellige muligheder - og naturligvis prøve de mange forskellige senge og madrasser, du finder i vores bolighuse. Du kan også vælge at blive ringet op af en sengeekspert, hvis du foretrækker at sidde hjemme med webshoppen på skærmen, mens du lærer lidt mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en seng.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her: Book en aftale med en sengeekspert. Så er du godt på vej til at finde den helt rigtige seng til dine behov.