Elevationssenge

Elevationssenge har den helt klare fordel at den kan indstilles efter, hvad du skal bruge sengen til, og dermed skaber den optimale støtte i både ryg og lænd. Udover at kunne hejse og sænke sengen, så er madrasser i elevationssenge ofte af langt højere kvalitet end mange almindelige madrasser, så du er sikret en funktionel seng af allerhøjeste kvalitet.

Produkter:
113
Produkter:
113
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 21 af 113

Populære elevationssenge

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}
 • Sengerådgivere

  Få den rigtige rådgivning, når du vælger ny seng i ILVA

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse

 • Attraktiv finansiering på senge

  Uden renter og gebyrer

 • Gratis levering

  Når du køber din seng i ILVA leverer vi den gratis til kantsten

 • 90 nætters ombytningsret

  Prøv din seng i 90 dage, før du bestemmer dig

Mangler du inspiration til soveværelset?

Blog:

Tidløse klassikere til soveværelset

Blog:

Indret dit soveværelse med Aries

Guide:

Tid til at skifte seng?

Få hjælp til at vælge din nye elevationsseng

Det er en stor beslutning at vælge en ny seng. Har du brug for at blive guidet igennem ILVAs store sortiment af elevationssenge, kan du booke en uforpligtende aftale med en sengerådgiver - enten i ét af vores bolighuse eller via telefonen. Udfyld blot formularen her, så er du godt på vej: Book en aftale med sengerådgiver

Få en god nattesøvn med en elevationsseng fra ILVA

Drømmer du om en seng, der giver den bedst tænkelige liggekomfort, og hvor der er mulighed for at sidde afslappet og læse en god bog eller se TV, inden du lægger dig til at sove? Så er en elevationsseng svaret for dig. Trænger du til en god nats søvn, så skulle du overveje en elevationsseng. Ofte er vi slet ikke opmærksomme på, hvor dårligt vi ligger, indtil vi prøver at ligge i en god seng med den optimale støtte.

Hvordan fungerer en elevationsseng?

En elevationsseng er ikke kun for ældre mennesker – det er altså også et oplagt valg til unge, der gerne vil have lidt ekstra komfort. Har du stået op en lang dag, er det lækkert at smide benene op og hæve elevationssengen i fodenden. Og skal du amme familiens lille ny, er det guld værd at kunne hæve hovedet, så du får optimal støtte til ryggen, når du ammer.

Det smarte ved en elevationsseng er nemlig, at den både kan hæves i fod- og hovedende, så den kan tilpasses mange forskellige situationer. Med til en elevationsseng følger en lille fjernbetjening, som du kan bruge til at sende signal til motoren, der er placeret under sengen. På den måde kan du altså helt selv justere, hvordan du vil ligge.

Og du skal ikke være bange for, at motoren larmer, hvis din partner pludselig får lyst til at hæve benene midt om natten. Motoren er ganske lydsvag, så den ikke forstyrrer nattesøvnen.

Elevationsseng på 90x200 eller 180x200 – hvilken skal du vælge?

Når I skal købe en elevationsseng til soveværelset, er det helt klart en fordel, at elevationssenge som udgangspunkt er adskilt i to separate senge. På den måde kan I hver især indstille jeres seng, som I ønsker. Ulempen ved to separate senge er dog, at man får et mellemrum mellem madrasserne, som det kan være ret ubehageligt at ligge i. Derfor kan I overveje, om I skal købe en split-topmadras til elevationssengen. Split-topmadrasser er udviklet specielt til elevationssenge og er kendetegnet ved, at den er adskilt i hovedenden, mens resten af madrassen er samlet. På den måde kan I fortsat indstille jeres elevationsseng uden at genere partneren på den anden side, og I undgår at få en revne mellem to topmadrasser, hvor det er så som så med komforten.

Hvad skal du vælge? En dyr eller en billig elevationsseng?

Tidligere blev elevationssengene ofte valgt fra til fordel for andre typer af senge, fordi prisen var langt højere. Men det er heldigvis ikke længere tilfældet. Hos ILVA finder du flere elevationssenge i god kvalitet til under 10.000 kr. Dermed er de nået ned i et prisniveau, hvor mange kan finde plads i budgettet, og hvor prisen kan konkurrere med eksempelvis en boxmadras-løsning. du kan også være heltdig at finde en elevationsseng på tilbud hos os. Og så er prisen selvsagt endnu bedre.

Det er klart, at pris og kvalitet hænger sammen, også når det kommer til elevationssenge. Og du vil også hurtigt opdage, at der er relativt stor forskel på priserne på vores senge med elevation. Men uanset om du vælge en af de dyrere mærkevare-senge, eller om du vælger et billigere alternativ, står vi hos ILVA inde for kvaliteten af de senge vi køber, og da du samtidig er dækket af vores 30 dages prissikkerhed, kan du være ret sikker på, at du får den gode seng til den rigtige pris. Og så er det i virkeligheden helt op til dig at vurdere, hvor meget du vil betale for din nye seng.

Husk at mange senge kommer uden ben og meder, da disse skal købes separat og monteres derhjemme. Lad dig inspirere af vores store udvalg af senge, der kommer i enhver prisklasse.

Hjælp med finansieringen af din nye elevationsseng?

En god seng er for mange en stor investering. Derfor tilbyder vi hos ILVA, at du kan dele betalingen op i mindre portioner. Du kan læse meget mere om vores finansieringsløsning her, hvor du også kan oprette din ansøgning online: Finansiering