Kurv
Kurv

Hovedpuder

Produkter: 12
Produkter:12
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 12 af 12

Sov bedre med en ny, lækker hovedpude

Det er en rigtig god idé at prioritere en god hovedpude, når du skal indrette soveværelset. Hovedpuden støtter og aflaster nakke- og skulderregionen og en god hovedpude sikrer dermed, at du vågner op uden hovepine, ømme skuldre og hold i nakken. Der er med andre ord rigtig god grund til at at vælge den helt rigtige hovedpude.

Men en hovedpude er ikke bare en hovedpude, og den pude, der passer perfekt til én person er ikke nødvendigvis den rigtige for andre. derfor kræver det lidt overvejelse at finde frem til den helt rigtige pude.

Tips til at vælge den rigtige pude

Der er stor forskel på, hvordan vi hver især ligger om natten. Nogle mennesker falder i søvn på ryggen og ligger det mest af natten sådan, mens andre sover bedst på siden eller på maven. Og netop din foretrukne sovestilling har stor betydning for, hvilken pude der er bedst for dig.

Generelt vil du have behov for en højere hovedpude, hvis du foretrækker at ligge på siden. På den måde støtter puden hoved og nakke, så rygsøjlen kan forblive lige. Ligger du mest på ryggen eller på maven, er det en god idé at vælge en lidt fladere pude, der ikke giver nakken et knæk opad, når du ligger ned.

Din statur vil i øvrigt også have betydning for, hvor høj en pude, du skal vælge. Det siger næsten sig selv, at en stor bredskuldret person som udgangspunkt skal have en højere pude end en spinkel person.

Som du kan læse, er der en del ting, man skal være opmærksom på, når man køber sin nye hovedpude. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå efter, kan du besøge et af vores bolighuse rundt om i landet. Her står vores faguddannede personale klar med råd og vejledning, så du kommer hjem med netop den pude, der passer bedst til dine behov.

Du kan også læse flere gode råd om hovedpuder i denne guide: Gode råd til dyner og puder

Skal puden være med naturfyld eller med en fast kerne?

Den traditionelle hovedpude består af et betræk med fleksibelt fyld som eksempelvis dun og fjer. Der får du en alsidig hovedpude, der kan formes en smule efter dine behov og fortsat give støtte uanset hvilken stilling, du ligger i. For mange er dette fortsat den foretrukne model, når der skal købes nye hovedpuder til husstanden. Men flere og flere har fået øjnene op for de ergonomisk udformede hovedpuder, der med en fastere kerne af fx skum eller latex støtter hoved og nakke uden at gå ud af facon. 

Hos ILVA finder du begge typer af puder, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde den rigtige model i et af vores bolighuse eller her på siden. 

Vi forhandler hovedpuder fra en lang række anerkendte producenter, der er garanter for høj kvalitet, nytænkning og ikke mindst en god liggekomfort. Så gå på opdagelse i vores store udvalg og find den helt rigtige pude. Se bl.a. udvalget af tempur puder.