Kurv
Kurv
Produkter: 621
Produkter:621
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 621

Samlingsstedet i hjemmet – find spisestuemøbler til din spisestue hos ILVA

Sæt dig til bords og nyd en lækker middag ved familiens samlingssted, spisebordet. Spisestuen bruges i dag både til middage, kaffeaftaler, lektielæsning og arbejde. Det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige spisestuemøbler, som kan rumme alle hverdagens behov. Skal spisebordet være rundt og moderne, eller være ekstra funktionelt med praktiske tillægsplader? Og hvad med spisebordsstolene, skal de være børnevenlige og nemt kunne tørres over med en klud, eller have ekstra god komfort med blød polstring?

Mulighederne er mange, og hos ILVA finder du et stort udvalg af spisestuemøbler til hele familiens behov. Med et dekorativt tæppe kan du nemt tilføre ekstra hygge i spisestuen. Et tæppe indrammer spisepladsen og forbedrer øjeblikkeligt rummets akustik, så I kan føre behagelige samtaler over middagsbordet. Kombiner dette med et par smukke, tidsløse lamper hængende over bordet. De rigtige lamper kan tilføre rar og stemningsfuld belysning til middagen, og så sætter de rammerne for hygge rundt om bordet hele året rundt – særligt i de mange mørke måneder. Fuldend indretningen med smukke billeder på væggen der komplimenterer dine spisestuemøbler, et vitrineskab med det fineste stel samt masser af elegant boligtilbehør, som giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed i hele spisestuen.

Spisestuen er familiens naturlige samlingspunkt. Aftensmaden tilberedes og nydes i fællesskab. Dagens gang vendes og drejes. Børnenes lektier gennemgås. Og det er her, vi igen mødes om morgenen.

Hos ILVA har vi et stort udvalg af spiseborde og møbler til spisestuen, der dækker ethvert behov. Fælles er, at trends, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd – ofte med en designer og et omhyggeligt håndværk bag. Kom ind og bliv inspireret.

Let og enkelt at købe spisestuemøbler hos ILVA

Når du har fundet ud af, hvilke spisestuemøbler, som skal være i din spisestue, kan du kigge ILVAs hjemmeside igennem for at finde de helt rigtige møbler. Se det store udvalg af bl.a. spiseborde, spisebordsstole og boligtilbehør her på hjemmesiden. Prøv også at indskærpe din søgning efter spisestuemøbler ved at sortere på mål, pris, tilbudsvarer osv. for på den måde at få det bedste overblik. Når du har købt dine nye spisestuemøbler, kan du enten afhente dem i dit lokale ILVA bolighus eller få møblerne leveret direkte til din bopæl. Hos ILVA tilbyder vi både levering, montering og afskaffelse af dine gamle møbler. Spørg om dette i dit lokale ILVA bolighus.