Kurv
Kurv
Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 20 af 20

Runde spiseborde skaber samvær

Runde spiseborde giver en hyggelig stemning i spisestuen og skaber en følelse af samvær. Et rundt spisebord gør det nemmere og mere naturligt at kigge hinanden i øjnene, fordi alle sidder med samme afstand til midten af bordet. Det gør det også mere naturligt at holde en god snak kørende.

Et stort eller lille rundt spisebord?

Har du ofte gæster på besøg? Det behøver ikke være en hindring i at købe et rundt spisebord. Hos ILVA finder du flere store og runde spiseborde med tillægsplader, der giver muligheden for at være 6 personer eller flere rundt om bordet. Når du udvider dit runde bord ved hjælp af udtræk eller tillægsplader, så ændrer bordet form og bliver til et ovalt spisebord.

Du kan finde runde spiseborde i størrelserne: ø120, ø140, ø150, ø160 og ø180. Så hvad end du har en lille eller en stor spisestue, så vil der helt sikkert være et rundt spisebord, som passer ind i dit hjem.

I lejligheder og små hjem kan et rundt bord være fordelagtigt, fordi det syner mindre end et firkantet bord. Derudover virker et rundt spisebord mere let og giver en større rumfornemmelse.

Find et rundt spisebord, som matcher din indretning

ILVAs runde spiseborde har forskellige udtryk, og du vil helt sikkert kunne finde et rundt bord, som du synes er smukt. Herunder får du nogle bud på runde spiseborde, som måske kan matche til din indretning.

  • Det moderne: Skab et moderne udtryk ved at vælge et rundt spisebord i sort. Den sorte farve giver kant til indretningen. Vælg f.eks. spisebord i sort nanolaminat, da det er nemt at holde rent.

  • Det klassiske: Gå gerne efter et spisebord i egetræ, hvis du ønsker et klassisk spisebord. Et egetræsbord bliver du aldrig træt af.

  • Det eksklusive: Marmor hitter fortsat, så hvis du ønsker et mere eksklusivt udtryk i spisestuen, så kan du overveje et rundt spisebord i marmor. Det kan være, at du kan lide det yndefulde Cactus spisebord?

  • Det praktiske: Hvis du har børn, eller bare ikke gider bruge til på den helt store vedligeholdelse af dit spisebord, så kan du med fordel vælge et rundt spisebord i melamin eller nanolaminat. Disse materialer kræver nemlig ikke andet end en fugtig klud indimellem.

  • Det herskabelige: Sildeben er et must have, hvis du ønsker en herskabelig stil i dit hjem. Hos ILVA finder du det smukke Richmond spisebord, som har sildebensmønster.


Når du har fået dit nye, runde spisebord ind i dit hjem, så placer gerne en smuk vase eller en flot lysestage midt på bordet for at fuldende looket.

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, kan du også gå på opdagelse i hele udvalget af spiseborde her.