Spisebordsstole

Viser 24 af 69
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 69

Få inspiration til din egen spisestue

1 look, 3 budgetter

Skræddersy din spisesue

Giv spisestuen nyt liv - lynhurtigt

Sid godt med nye spisebordsstole

De fleste har sikkert oplevet, at et middagsselskab har været så hyggeligt at ingen har haft lyst til at bryde op. Når man på den måde tilbringer mange timer rundt om spisebordet, så er det ret vigtigt at man sidder godt og derfor er det meget vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af sine spisebordsstole.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af lækre spisestuestole i mange forskellige designs, materialer og prisklasser, så du helt sikkert også finder nogle stole, der passer til dit hjem.

Vælg de rigtige spisestuestole

Det et vidt forskelligt, hvad vi søger, når vi skal købe nye stole til spisestuen.

Nogle er på udkig efter de klassiske pindestole eller de praktiske skalstole, der er populære i fx et spisekøkken og i mindre lejligheder fordi de typisk ikke er så store og har et let design, der gør dem velegnede til små rum. Til gengæld er det ikke nødvendigvis den mest komfortable løsning, så hvis du gerne vil sikre dig, at dine gæster bliver siddende lidt længere, er det en god idé at gå efter spisebordsstole med en smule polstring og et godt ryglæn.

Få super komfort med spisebordsstole med armlæn

Hvis du gerne vil skrue lidt ekstra op for siddekomforten, skal du overveje, om der skal være armlæn på dine nye spisebordsstole. Det giver en virkelig luksuriøs fornemmelse, når man sætter sig i en spisestuestol, hvor der lige er gjort lidt ekstra ud af udformningen, og man får lyst til at blive siddende længe omkring bordet. Når du vælger stole med armlæn skal du være opmærksom på, at de som udgangspunkt er bredere end stole uden. Derfor kan det kræve lidt mere plads både i rummet og omkring spisebordet at få plads til spisebordsstole med armlæn.

Vælg mellem spisebordsstole i læder, velour eller træ

Når du skal vælge nye spisebordsstole, har materialet også stor betydning for stolens udtryk og egenskaber. De sidste sæsoner har velour været et populært valg til betræk på alt fra sofaer til puder, og du finder i ILVA også spisebordsstole med velour i forskellige farver.

Spisebordsstole i læder er også et populært valg blandt vores kunder, og du finder en række stole med betræk i læder. Udover at læder har et eksklusivt præg er det et et holdbart materiale, der er forholdsvist let at holde rent.

Spisebordsstole i træ er også en klar favorit blandt ILVAs kunder. Den skandinaviske indretning med lyse farver og rene linjer, kan godt komme til at virke lidt koldt, hvis man ikke sørger for at bløde den op med elementer af eksempelvis naturmaterialer. Måske derfor er træspisebordsstole et populært valg. Du finder et stort udvalg af spisebordsstole, hvor enten stellet eller hele stolen er fremstillet i træ, og der er forskellige træsorter at vælge imellem, så du kan finde den stol, der passer bedst til din indretning.

Er du til sorte eller hvide spisebordstole? Eller tør du vælge farver?

Det er meget forskelligt, hvordan man har det med farver i indretningen. Nogle elsker at kombinere forskellige farver på kryds og tværs, og hvis du gør det rigtigt, kan det blive utroligt flot. Andre er til sorte og hvide møbler eller møbler i træ, som har et mere tidløst udtryk, der kan passe ind i de fleste hjem. Andre kan godt lide at putte enkelte farvede elementer ind i indretningen for at skabe et personligt præg. Uanset hvad du hælder til, har du mulighed for at finde spisebordsstole i den helt rigtige farve her. Vi har både sorte og hvide stole samt stole i forskellige farver som eksempelvis cognac, blå, grøn eller rød.

Hvis du elsker at eksperimentere med forskellige udtryk, kan du sætte flere forskellige spisebordsstole sammen omkring spisebordet – det giver et spændende og anderledes look. Og hver dag kan du sidde i en ny stol, når du og familien sætter jer omkring bordet til dagens måltider, lektielæsning eller hyggesnak.

Match spisebordsstole til din indretningsstil

Dine spisebordsstole skal gerne matche din øvrige indretning, så der går en rød tråd igennem dit hjem. Elsker du derfor en minimalistisk indretningsstil, kan spisebordsstole med metalben understøtte det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.

Holder du i stedet af at indrette i en retrostil, kan spisebordsstole i læder eller træ fuldende det udtryk. Et godt råd er altså at kigge på dine øvrige møbler og tilpasse stolene herefter, så du skaber harmoni og balance i din indretning.