Vitrineskabe

Viser 19 af 19
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 19 af 19

Få inspiration til din egen spisestue

1 look, 3 budgetter

Skræddersy din spisesue

Giv spisestuen nyt liv - lynhurtigt

Vitrineskab til spisestuen

Hvis du har et smukt stel, er det næsten synd, hvis det skal gemmes væk i køkkenskabe, hvor man kun ser det i forbindelse med måltiderne - og måske endda kun ved helt specielle lejligheder, hvis du ikke bruger stellet til hverdag. I det tilfælde er et vitrineskab den helt ideelle løsning. Vitrineskabet er forsynet med glaslåger og i mange tilfælde også sider i glas, så der er frit udsyn til de smukke ting, du anbringer i skabet og gerne vil kunne kigge på i det daglige. På den måde kan du udstille dit stel eller andre skrøbelige genstande, som du elsker at se på. Fordelen ved at placere dem i et vitrineskab frem for i en reol er, at de ikke på samme måde samler støv, og du minimerer risikoen for, at noget falder på gulvet og går i stykker.

Vitrineskabe i flere farver og materialer

Når du løber vores udvalg igennem, vil du lynhurtigt opdage, at vitriner findes i mange udformninger og farver. Du kan vælge mellem vitriner i sort og hvid, ligesom du kan finde vitrineskabe i stål eller træ.

I øjeblikket hitter vitrineskabe i metal, og du finder stålvitriner i forskellige størrelser her på siden. Et vitrineskab i stål kan skabe en rigtig god kontrast til en spisestue med en lys indretning, særlige hvis du vælger en sort variant. Du finder også et udvalg af vitrineskabe i træ, og der er både mørke og lyse varianter at vælge imellem.

Vælg en vitrine, der passer til resten af spisestuen

Når du skal købe et vitrineskab, er det en rigtig god idé lige at kigge rundt på de andre møbler i det rum, du havde tænkt dig at placere vitrinen i. Vi har tit mange møbler i spiseområdet i hjemmet, og det kan hurtigt komme til at virke en lille smule rodet, hvis de forskellige møbler ikke rigtigt passer sammen. De behøver ikke nødvendigvis at være helt ens i udtrykket, men hvis du har et meget langt spiseborde i naturmaterialer, nogle tunge spisebordsstole og eventuelt tilføjer et vitrineskab en et markant anderledes design, så kan det komme til at stikke ud. Derfor er det en god idé at sikre, at eksempelvis farven på møblerne går igen for at skabe en sammenhæng i rummet.

Er du typen, som godt kan lide at møblerne i spisestuen matcher? Så vil du sikkert glæde dig over, at vi har enkelte serier, der indeholder både spisebord, vitrineskab og skænk. På den måde kan du skabe en ensartet stil i din spisestue.

Brug vitrineskabet i hele hjemmet

Selvom mange måske forbinder et vitrineskab med en spisestue og opbevaring af porcelæn, så er der nærmest ingen grænser for, hvor et vitrineskab kan passe ind, og hvad du kan bruge det til. I entréen er det oplagt at bruge det til opbevaring af huer og vanter, nøgler og alle de andre ting, det er rart at have tæt på hoveddøren, men som du ikke har lyst til at have liggende og flyde.

Du kan også bruge en vitrine til opbevaring af makeup, cremer, håndklæder og smykker på badeværelset. Hvis du er samler, er et vitrineskab også næsten en nødvendighed, hvis du godt kan lide at have dele af din samling udstillet. I køkkenet kan du selvfølgelig bruge vitrineskabet til at opbevare stel i, men du kan også have krydderier, olier og tørvarer i smukke krukker stående, så du hele tiden kan have overblik over indholdet i dit skab, uden at tingene bliver støvede eller fedtede.