Kurv
Kurv
Produkter: 795
Produkter:795
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 795

Se det store udvalg møbler til stuen

Stuen er det rum i hjemmet, hvor hele familien slapper af i fællesskab. Det er ofte her vi har de bedste stunder med familien. Her samles vi  for at fejre særlige højtider, og det er her, vi i hverdagen slapper af sammen efter dage med arbejde, skole og fritidsaktiviterer. 

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at stuen danner en hyggelig og behagelg ramme, hvor der er plads til hele familien, og hvor man føler sig godt tilpas. De fleste vælger at indrette dagligstuen med en sofa, et sofabord og måske et par lænestole. Derudover vil der ofte være behov for opbevaringsmøbler eller møbler til TV'et. Men ofte er det også de små ting, der er med til at give stuen personlighed og skabe en indretning, der betyder noget for netop jeres familie. Derfor er indretningen af stuen mere end blot at placere en håndfuld møbler i et rum.

Frisk stuen op med nye stuemøbler

Men af og til kan stuen godt trænge til et frisk pust, og et sæt nye møbler er en af de nemmeste måder hvorpå man kan opnå dette. Det behøver heldigvis ikke koste dig en formue at forny din stue indretning og udtryk, i hvert fald ikke hvis du handler her hos ILVA. Det er vigtigt at overveje, hvilke behov dine stuemøbler skal opfylde, inden du går ud og investerer i nye møbler. Udover møblernes funktioner er det også vigtigt at overveje stilen så din stue indretning passer til resten af stilen i hjemmet. Vælg stuemøbler med god komfort, f. eks din nye sofa, hvor du både kan dase foran tv’et, med dit lækre sofabord, og slappe af med en god bog samt nyde aftenkaffen med venner og familien efter en lækker middag. 

Få inspiration til indretning af stuen

Har du brug for inspiration til, hvordan du indretter din stue? Hos ILVA har vi fingeren på pulsen i forhold til de nyeste boligtrends og tendenser. Derudover har vi gennem mange år vejledt kunder i at vælge de helt rigtige møbler til netop deres hjem og behov. Vi har samlet en række af vores bedst råd til indretning til stuen her: Få inspiration til indretning af din stue her.

Får blandt andet tips til, hvordan du hurtigt og billigt kan give din stue en makeover. Eller find ud af, hvilke farver der hitter netop nu. Endelig finder du også en guide til at finde den helt rigtige sofa.

Find stuemøbler, der passer til din personlige stil og stue

Når du udvælger nye møbler til stuen er det vigtigt at have stuens størrelse, vinkler samt lysindfald i mente. En stor og bastant sofa kan hurtig dominere en lille stue, mens en stor, lys stue med højt til loftet skal have møbler der kan fylde og mindske akustikken i rummet. Du kan nemt tilføje personlighed til din stue indretning ved at placere en reol på endevæggen eller hænge hylder over sofaen. Her kan du sætte bøger, familiefotos i fine rammer og andet fint boligtilbehør, som tilfører et individuelt præg til stuen samtidig med, at det hjælper på akustikken.

Belysning er også vigtig at tænke ind i stue indretningen. Du kan f.eks. vælge flere forskellige lamper, som kan skabe hyggelig stemning i hjørner i stedet for bare en enkelt loftlampe. I det store udvalg her på siden finder du alt fra loftlamper til væglamper, standerlamper og dekorative bordlamper. Stilarterne varierer i det uendelige, så du er så godt som garanteret at finde noget der matcher din stil. Køb dine nye stuemøbler hos ILVA, når du skal opgradere din stue indretning.