Hvis stuen er hjemmets hjerte, må sofaen være sjælen. Det er her, du kan slappe af og føle dig hjemme. Det er her, du kan slå fødderne op eller invitere til hygge. Og så det er her, du kan udtrykke din unikke stil med den helt rigtige sofa.

Uanset om du er til stramt design eller en blød flyder, har vi sofaen til dig. Hos ILVA er vi eksperter i sofaer, og vi står altid klar til at rådgive og inspirere dig.

Mest populære netop nu

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Stuen

Viser 24 af 716
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 716

Sofaer

Se alle

sofaer

Se alle

2 + 3 pers. sofaer

Se alle

chaiselongsofaer

Se alle

hjørnesofaer

Se alle

lædersofaer

Se alle

modulsofaer

Se alle

sofasæt

Se alle

sovesofaer

Stole & puffer

Se alle

gyngestole

Se alle

lænestole

Se alle

læderlænestole

Se alle

puffer & daybeds

Borde & tilbehør

Se alle

hjørne- & bakkeborde

Se alle

sofaborde

Se alle

tv-borde

Se alle

armbakker

Se alle

fodskamler

Se alle

nakkestøtter

Se alle

plejemidler

Se alt

tilbehør til TV-møbler

Inspiration

Inspiration

Nyheder

Gode råd om

Mød

designerne

Se vores

magasiner

Gør din stue til noget særligt, hos ILVA finder du et kæmpe udvalg af møbler til stuen

Foruden spisestuen er selve stuen det rum i hjemmet hvor hele familien slapper af i fællesskab. Det er ofte her vi har de bedste stunder med familien – det er her vi fejrer højtider, fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men af og til kan stuen godt trænge til et frisk pust, og et sæt nye møbler er en af de nemmeste måder hvorpå man kan opnå dette. Det behøver heldigvis ikke koste dig en formue at forny din stue indretning og udtryk, i hvert fald ikke hvis du handler her hos ILVA. Det er vigtigt at overveje, hvilke behov dine stuemøbler skal opfylde, inden du går ud og investerer i nye møbler. Udover møblernes funktioner er det også vigtigt at overveje stilen så din stue indretning passer til resten af stilen i hjemmet. Vælg stuemøbler med god komfort, f. eks din nye sofa, hvor du både kan dase foran tv’et, med dit lækre sofabord, og slappe af med en god bog samt nyde aftenskaffen med venner og familien efter en lækker middag.

Find stuemøbler, der passer til din personlige stil og stue

Når du udvælger nye møbler til stuen er det vigtigt at have stuens størrelse, vinkler samt lysindfald i mente. En stor og bastant sofa kan hurtig dominere en lille stue, mens en stor, lys stue med højt til loftet skal have møbler der kan fylde og mindske akustikken i rummet. Du kan nemt tilføje personlighed til din stue indretning ved at placere en reol på endevæggen eller hæng hylder over sofaen – her kan du sætte bøger, familiefotos i fine rammer og andet fint boligtilbehør, som tilfører et individuelt præg til stuen samtidig med, at det hjælper på akustikken. Belysning er også vigtig at tænke ind i stue indretningen. Du kan f.eks. vælge flere forskellige lamper, som kan skabe hyggelig stemning i hjørner i stedet for bare en enkelt loftlampe. I det store udvalg her på siden finder du alt fra loftlamper til væglamper, standerlamper og dekorative bordlamper. Stilarterne varierer i det uendelige, så du er så godt som garanteret at finde noget der matcher din stil. Køb dine nye stuemøbler hos ILVA, når du skal opgradere din stue indretning. Hos ILVA finder du alt fra sofaer, lænestole, sofaborde, reoler, tæpper til lamper og meget mere, så du kan skabe den helt rigtige stemning og stue indretning i dit hjem.