Kurv
Kurv
Produkter: 112
Produkter:112
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 112

Få stuens bedste plads med en lænestol

Der er nogle der siger, at stuens bedste plads er i lænestolen. Her kan du læne dig tilbage og slappe af uden at skulle dele pladsen med andre. Stolen kan placeres lige akkurat dér, hvor du allerhelst vil sidde, når du trænger til ro. Ved vinduet så du kan følge med i vejret og måske nyde udsigten, foran TV'et så du kan blive opdateret på dagens nyheder eller se en film eller i en krog med en god belysning, så du kan læse eller nørkle med forskelligt håndarbejde.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af lænestole i alle tænkelige farver, former, stilarter og i alle prisklasser. Så uanset hvor din nye stol skal stå og hvordan din indretning er, finder du med garanti en lænestol, som kan passe ind hjemme hos dig.

Lænestole i mange materialer og farver

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af lænestole, og vi tør godt love, at der også er mindst én, som falder i din smag og passer til dine behov. Her er lænestole med betræk i både stof og læder, ligesom du finder en række stole med velour- og fløjlbetræk.

Hvilket materiale du foretrækker er naturligvis en smags sag og er helt op til dig. Generelt kan man sige, at en lænestol i læder eller velour giver hjemmet et eksklusivt udtryk, mens en lænestol i stof er lidt mere neutral og derfor passer ind de fleste steder.

Uanset om du er til stof- eller læderbetræk kan du vælge mellem mange forskellige farver. Er du lidt modig kan du vælge en retro lænestol med et farvet betræk, mens forskellige nuancer af grå er det helt sikre valg, hvis du gerne vil være sikker på, at stolen passer ind i dit hjem i mange år fremover. Hvis du gerne vil peppe din grå lænestol op, kan du lægge en farverig pude eller plaid i stolen og på den måde bringe lidt farve ind i indretningen.

Find den lænestol der passer bedst til dine behov

Vælg eksempelvis mellem et hav af klassiske lænestole med vippefunktion, så du kan læse, se TV og endda tage en lille lur i din lænestol. Du finder blandt andet et stort udvalg af Stressless® lænestole, som er noget af det allerbedste, du kan få, når det kommer til netop hvilestole. Denne type af lænestole egner sig særlig godt til dig, der eksempelvis har problemer med ryggen eller lænden. Stolene kan indstilles så den støttet kroppen på den helt rigtige måde, hvilket giver en fantastisk siddekomfort, selvom du sidder i stolen længe. Ofte følger der en fodskammel med, eller også er det muligt at tilkøbe en matchende skammel, så du kan få benene op.

Du finder også en række lænestole i et enkelt udtryk, der egner sig fortræffeligt til eksempelvis en udestue eller til sommerhuset, hvor man ofte gerne vil undgå meget tunge møbler. Se eksempelvis de smukke Ara lænestole med træstel, der også findes med matchende fodskammel.

Du finder også lænestole i forskellige størrelser, så hvis du skal bruge en lille lænestol til eksempelvis et teenageværelse, gæsteværelset eller til en lille stue, kan vi også hjælpe med det

Endelig finder du naturligvis også en række lænestole, der matcher nogle af de sofaer, du kan finde i ILVA. Hvis det kniber med, at der er plads til hele familien i sofaen er det oplagt at udvide sofagruppen med en lænestol i samme serie. 

Giv din lænestol et nyt udtryk og skab ekstra hygge

Hvad enten du har en blå lænestol eller en stor eller lille lænestol, kan du hurtigt give den et nyt udtryk. Pynt din lænestol med flotte puder. I en grå eller sort lænestol kan du sætte farverige puder med mønstre, så du på den måde bringer farver ind i dit hjem. Det kan være en billigere måde at krydre indretningen op – og hvis du ønsker et nyt udtryk, kan du hurtigt skifte puderne ud. For selvom du kan få en billig lænestol her hos os, er det trods alt billigere at købe nye puder.

Du kan også lægge et varmt, blødt skind i din lænestol – det giver både masser af hygge og et nordisk islæt til din lænestol. Så er hyggen for alvor i hus, uanset om du vil nyde en god bog i din lænestol, eller du vil se en god serie.

Psst.. Vi har også et stort udvalg af puffer, sækkestole og gyngestole, hvis lænestolen ikke er det rette valg til din stue.